/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grillet and ....???
Fra : Lene Pedersen


Dato : 04-08-04 19:41

Hej NG.

På lørdag skal jeg holde en grillfest med diverse kødretter med tilbehør.
Jeg har 2 ænder liggende i fryseren fra sidste år, som jeg har tænkt mig at
grille. Jeg regner med at skulle tage dem op torsdag, men hvordan tilbereder
jeg dem så ? Skal jeg forstege dem i ovnen først ?? Skal de parteres først
eller steges hele ?
Til jul plejer jeg at fylde dem med æbler og svedsker, men var ikke min
mening at gøre det denne gang.

Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg skal bær mig ad ? Udover
ænderne skal vi have grillpølser, grillspyd, marineret kød og så diverse
salater og andet tilbehør.





 
 
alfaekko (04-08-2004)
Kommentar
Fra : alfaekko


Dato : 04-08-04 21:30


"Lene Pedersen" <Lopa@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:41112dd2$0$236$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej NG.
>
> På lørdag skal jeg holde en grillfest med diverse kødretter med tilbehør.
> Jeg har 2 ænder liggende i fryseren fra sidste år, som jeg har tænkt mig
at
> grille. Jeg regner med at skulle tage dem op torsdag, men hvordan
tilbereder
> jeg dem så ? Skal jeg forstege dem i ovnen først ?? Skal de parteres først
> eller steges hele ?
> Til jul plejer jeg at fylde dem med æbler og svedsker, men var ikke min
> mening at gøre det denne gang.
>
> Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg skal bær mig ad ? Udover
> ænderne skal vi have grillpølser, grillspyd, marineret kød og så diverse
> salater og andet tilbehør.


Du kan lave ænderne hele i kuglegrill, eller du kan partere dem, og grille
dem rigtigt over gløder.
Jeg ville partere, marinere dem i en blanding af soya, frisk ingefær,
limesaft, honning, chili og hvidløg og grille stykkerne over gløder. Så er
de lidt mere sommervenlige end svedske/æble versionen.


Anders



Rikke Nielsen (05-08-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 05-08-04 10:22


"alfaekko" <alfaekko@minusspam.dk> skrev i en meddelelse
news:411148ec$0$286$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Lene Pedersen" <Lopa@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:41112dd2$0$236$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hej NG.
> >
> > På lørdag skal jeg holde en grillfest med diverse kødretter med
tilbehør.
> > Jeg har 2 ænder liggende i fryseren fra sidste år, som jeg har tænkt mig
> at
> > grille. Jeg regner med at skulle tage dem op torsdag, men hvordan
> tilbereder
> > jeg dem så ? Skal jeg forstege dem i ovnen først ?? Skal de parteres
først
> > eller steges hele ?
> > Til jul plejer jeg at fylde dem med æbler og svedsker, men var ikke min
> > mening at gøre det denne gang.
> >
> > Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg skal bær mig ad ? Udover
> > ænderne skal vi have grillpølser, grillspyd, marineret kød og så diverse
> > salater og andet tilbehør.
>
>
> Du kan lave ænderne hele i kuglegrill, eller du kan partere dem, og
grille
> dem rigtigt over gløder.
> Jeg ville partere, marinere dem i en blanding af soya, frisk ingefær,
> limesaft, honning, chili og hvidløg og grille stykkerne over gløder. Så er
> de lidt mere sommervenlige end svedske/æble versionen.
>
>
> Anders
>
> Nej nej.... i er helt galt på den. En and skal grilles på den rigtig måde
og det er med æbler og svesker..... den skal grilles en time pr. kilo......
Jeg laver den altid i Weberen og sjovt nok skal jeg også lave en på lørdag,
til mine gæster og det bliver "GAMMELDAWS"
MVH. Rikke.



alfaekko (05-08-2004)
Kommentar
Fra : alfaekko


Dato : 05-08-04 20:32


> > Du kan lave ænderne hele i kuglegrill, eller du kan partere dem, og
> grille
> > dem rigtigt over gløder.
> > Jeg ville partere, marinere dem i en blanding af soya, frisk ingefær,
> > limesaft, honning, chili og hvidløg og grille stykkerne over gløder. Så
er
> > de lidt mere sommervenlige end svedske/æble versionen.
> >
> >
> > Anders
> >
> > Nej nej.... i er helt galt på den. En and skal grilles på den rigtig
måde
> og det er med æbler og svesker..... den skal grilles en time pr.
kilo......
> Jeg laver den altid i Weberen og sjovt nok skal jeg også lave en på
lørdag,
> til mine gæster og det bliver "GAMMELDAWS"
> MVH. Rikke.
>
>


Tjaaah, hver sin smag. Jeg kunne ikke drømme om at spise juleand i august
måned, hverken med "Walkendorf-
salat" (som iøvrigt hedder Waldorf-salat, efter Waldorf Astoria hotellet),
eller andet "ikke for krydret" tilbehør.

Jeg kunne iøvrigt heller ikke drømme om at lave and på den samme måde gang
efter gang efter gang efter gang.....
...............medmindre det var 24/12

Anders




Kristian Høgh (06-08-2004)
Kommentar
Fra : Kristian Høgh


Dato : 06-08-04 14:37

Hej,

> > > Nej nej.... i er helt galt på den. En and skal grilles på den rigtig
> måde
> > og det er med æbler og svesker..... den skal grilles en time pr.
> kilo......
> > Jeg laver den altid i Weberen og sjovt nok skal jeg også lave en på
> lørdag,
> > til mine gæster og det bliver "GAMMELDAWS"
> > MVH. Rikke.

Arhhh.... så er det vel heller ikke værre - man må da eksperimentere alt
hvad man vil:)

Jeg synes ham her, har fat i en rigtig interessant opskrift også på en
kuglegrill:
http://www.illuminati.dk/recipes_cooking.html#duck

/ Kristian



Rikke Nielsen (06-08-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 06-08-04 16:44


"Kristian Høgh" <stagh-strygdether@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cf01bp$2m1l$1@news.cybercity.dk...
> Hej,
>
> > > > Nej nej.... i er helt galt på den. En and skal grilles på den rigtig
> > måde
> > > og det er med æbler og svesker..... den skal grilles en time pr.
> > kilo......
> > > Jeg laver den altid i Weberen og sjovt nok skal jeg også lave en på
> > lørdag,
> > > til mine gæster og det bliver "GAMMELDAWS"
> > > MVH. Rikke.
>
> Arhhh.... så er det vel heller ikke værre - man må da eksperimentere alt
> hvad man vil:)
>
> Jeg synes ham her, har fat i en rigtig interessant opskrift også på en
> kuglegrill:
> http://www.illuminati.dk/recipes_cooking.html#duck
>
> / Kristian
>
> Ja ja Kristian..... nu skriver du så kuglegrill....jeg kan ikke lade
være.......for en kuglegrill, hvad er det for noget...... Skal det være,
skal det være en vaske ægte Weber..... Intet andet end Weber dur og så tror
folk bare at de kan købe en kuglegrill og så er de med på det
dansegulv....... men nej nej kære venner, den går ikke.
Køb jer en Weber og vi kan snakke om det...... Men var det en weber du
mente, er jeg helt med på den opskrift..!.
Mvh. Rikke....



Kristian Høgh (06-08-2004)
Kommentar
Fra : Kristian Høgh


Dato : 06-08-04 20:18

Hej,

> Ja ja Kristian..... nu skriver du så kuglegrill....jeg kan ikke lade
> være.......for en kuglegrill, hvad er det for noget...... Skal det være,
> skal det være en vaske ægte Weber..... Intet andet end Weber dur og så
tror
> folk bare at de kan købe en kuglegrill og så er de med på det
> dansegulv....... men nej nej kære venner, den går ikke.
> Køb jer en Weber og vi kan snakke om det...... Men var det en weber du
> mente, er jeg helt med på den opskrift..!.
> Mvh. Rikke....

Jaja Rikke... hvis du havde fulgt linket ville du vide, at der var tale om
en Weber...

[OT]
Jeg aner intet om forskellige grill-typer og -mærker, men jeg ville ikke
hverken eje eller have en Weber med mindre den også kunne kværne kompost (og
den bemærkning kan du så få lov at tænke lidt over...
[/OT]

/ Kristian



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste