"PH" <Ingen_Spam@til_mig.dk> skrev:
> På fx en pakke toastbrød står der: Opbevares tørt og ikke for
> varmt.
>
> Nu bor jeg i lejlighed og har derfor ikke lige fx et køligt
> kælderrum at smide en pakke brød ned i, så hvordan opbevarer jeg
> bedst den type brød her i sommervarmen? Er det bedre at smide den
> i køleskabet (dvs. ca. 4-5 grader) eller holder det sig fint,
> selvom det ligger i 25-30 graders varme?
Jeg har mit brød liggende i et højskab i køkkenet, og det har ikke
givet nogen problemer. Hvad temperaturen er aner jeg ikke, men vel lidt
under udendørstemperaturen. Du kan jo normalt også se på brødet, hvis
det ikke har kunnet tåle varmen i form af mug selvom, der også kan være
usynlige hyfer og mycelier før der er synlig mug.
> Hvad er det der sker (sådan i negativ retning) med brødet når man
> putter det i køleskabet?
Det bliver tørt.
--
Morten
http://miljokemi.dk
Chilidyrkning med debatforum
http://miljokemi.dk/chili