/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
marsmellows ?
Fra : Brian k


Dato : 28-07-04 17:04

Hej

sikkert dumt spørgsmål

hvordan laver man marsmellows ?

Er det "bare" skumfiduser ind over gløderne på en pind og det er det, eller
?

mvh
brian



 
 
Rikke Nielsen (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 28-07-04 17:49

Hej Brian...
Tja stort set.... sidste år lavede vi det meget, når familiens børn var på
besøg. Vi lavede det over bål... bare sæt dem på en pind og så grill
dem....men pas på, for de er MEGET varme... ..... Et år da jeg var på New
Zealand, fik vi marsmellows i varm cacao...og mums det smager godt..... også
en meget stor nydelse i vores hjem...især til børnene...*SS*....
God fornøjelse
Rikke.

"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:ce8iop$199c$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> sikkert dumt spørgsmål
>
> hvordan laver man marsmellows ?
>
> Er det "bare" skumfiduser ind over gløderne på en pind og det er det,
eller
> ?
>
> mvh
> brian
>
>



Rikke Nielsen (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 28-07-04 18:26


"Rikke Nielsen" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4107d870$0$283$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Brian...
> Tja stort set.... sidste år lavede vi det meget, når familiens børn var på
> besøg. Vi lavede det over bål... bare sæt dem på en pind og så grill
> dem....men pas på, for de er MEGET varme... ..... Et år da jeg var på
New
> Zealand, fik vi marsmellows i varm cacao...og mums det smager godt.....
også
> en meget stor nydelse i vores hjem...især til børnene...*SS*....
> God fornøjelse
> Rikke.
>
> "Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> news:ce8iop$199c$1@news.cybercity.dk...
> > Hej
> >
> > sikkert dumt spørgsmål
> >
> > hvordan laver man marsmellows ?
> >
> > Er det "bare" skumfiduser ind over gløderne på en pind og det er det,
> eller
> > ?
> >
> > mvh
> > brian
> >
> nu skriver du hvordan man laver Marsmellows....hmmm.. du mener vel hvordan
man tilbereder dem....
Marsmellows er jo bare det engelske ord for skumfiduser...
>
>



Nielsen (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 28-07-04 19:08

"Rikke Nielsen" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> wrote in message
news:4107e0ff$0$229$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "Rikke Nielsen" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:4107d870$0$283$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hej Brian...
> > Tja stort set.... sidste år lavede vi det meget, når familiens børn var

> > besøg. Vi lavede det over bål... bare sæt dem på en pind og så grill
> > dem....men pas på, for de er MEGET varme... ..... Et år da jeg var på
> New
> > Zealand, fik vi marsmellows i varm cacao...og mums det smager godt.....
> også
> > en meget stor nydelse i vores hjem...især til børnene...*SS*....
> > God fornøjelse
> > Rikke.
> >
> > "Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> > news:ce8iop$199c$1@news.cybercity.dk...
> > > Hej
> > >
> > > sikkert dumt spørgsmål
> > >
> > > hvordan laver man marsmellows ?
> > >
> > > Er det "bare" skumfiduser ind over gløderne på en pind og det er det,
> > eller
> > > ?
> > >
> > > mvh
> > > brian
> > >
> > nu skriver du hvordan man laver Marsmellows....hmmm.. du mener vel
hvordan
> man tilbereder dem....
> Marsmellows er jo bare det engelske ord for skumfiduser...

Tja men der er faktisk en opskrift på dem her:

Title: MARSHMALLOWS
Categories: Candies
Yield: 1 Servings

2 c Sugar
1 ts Vanilla
2 tb Gelatin soaked in 1/2 cup
-cold water
1/4 ts Salt
3/4 c Water

Marshmallows from Marge Osborn's 9 th grade Home Ec Class. They can also
be used as centers for dipped chocolates or bark

1. Mix sugar and 3/4 c water in heavy pan. Cook to soft ball stage,
238
degrees.

2. Remove from fire and add gelatin.

3. Pour in glass mixing bowl. Cool a little and then whip until thick
and white. Add flavoring.

4. Mix 2 T powdered sugar and 2 T cornstarch and spread into a 9 inch
square pan. Pour candy into the prepared pan, let stand. Cut into
squares
using a wet knife and give a final dust of powdered sugar.

Please add this to the marshmallow recipe to keep the marshmallows from
being grainy.

When you start cooking the sugar and water, be sure to dissolve the
sugar
crystals before it begins boiling as is done with fudge. Either wipe down
the sides of the pan with a watered brush or cover pan for a few minutes.


..... så er det bare at gå igang

vh Lisbeth



Nielsen (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 28-07-04 19:00

"Brian k" <brian@nospam.com> wrote in message
news:ce8iop$199c$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> sikkert dumt spørgsmål
>
> hvordan laver man marsmellows ?
>
> Er det "bare" skumfiduser ind over gløderne på en pind og det er det,
eller
> ?
>
> mvh
> brian
>
>
Du tager en marshmallow og spidder den på pind og så ind over gløderne
indtil den er gylden. Derefter placerer du en Mariekiks på hver side af
fidusen og trækker den af med kiksen. En variant er at lægge et stykke
pålægschokolade på hver kiks inden man trækker fidusen af pinden.

vh Lisbeth



Sybil (29-07-2004)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 29-07-04 13:38

> Du tager en marshmallow og spidder den på pind og så ind over gløderne
> indtil den er gylden. Derefter placerer du en Mariekiks på hver side
> af fidusen og trækker den af med kiksen. En variant er at lægge et
> stykke pålægschokolade på hver kiks inden man trækker fidusen af
> pinden.
>

Når man spiser dem med kiks og chokolade, så hedder det en smore.
Jeg har ikke selv prøvet det, men det er meget almindeligt i USA.

Majken



Sybil (29-07-2004)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 29-07-04 13:36

Det vigtigste er at du køber de rigtige. Det er ikke det samme som danske
skumfiduser!!!!!!!!!!!!!!!!
Føtex har nogle der hedder Rocky Mountain, det er den rigtige slags (de kan
også købes i Metro), den amerikanske butik har også en variant.
Danske skumfiduser smager ikke lige så godt.
Husk at dreje den så den bliver varmet hele vejen rundt.

Majken



Leo (29-07-2004)
Kommentar
Fra : Leo


Dato : 29-07-04 13:50

> Det vigtigste er at du køber de rigtige. Det er ikke det samme som danske
> skumfiduser.

Til ristning ja, men der er nu ikke noget som en flipper eller en
skumnisse - af den lidt seje slags.



Sybil (29-07-2004)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 29-07-04 13:56

"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
news:4108f330$0$188$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>> Det vigtigste er at du køber de rigtige. Det er ikke det samme som
>> danske skumfiduser.
>
> Til ristning ja, men der er nu ikke noget som en flipper eller en
> skumnisse - af den lidt seje slags.

Det vil jeg give dig ret i.
Bare surt at butikkerne ofte har dem stående fremme for længe, så det bliver
hårde istedet for seje.

Majken



Helle Petersen (29-07-2004)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 29-07-04 17:17

>Det vigtigste er at du køber de rigtige. Det er ikke det >samme som danske
>skumfiduser!!!!!!!!!!!!!!!!

Det er nemlig rigtigt!! Danske skumfiduser indeholder æggehvider, det gør
Marshmallows ikke (som du kan se i opskriften oppeover) hvis du forsøger at
riste skumfiduser over bål eller ligende får du påbrændte marengs - Eller
noget der minder om.

Mvh
Helle



Brian k (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Brian k


Dato : 23-08-04 00:27

Brian k wrote:
> Hej
>
> sikkert dumt spørgsmål
>
> hvordan laver man marsmellows ?
>

Hejsa....

takker for alle svarerne.. det blev en blanding af det hele og ja.. det blev
en succes

mvh
brian



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste