Tak for fin forklaring :)
Opskriften var i "Samvirke" og er som andre også har skrevet fra det jyske,
og de kan varmt anbefales, omend de måske kunne være en lille smule "julede"
Men det dufter helt vildt godt, der er jo både kardemomme og citronskræl
i....
Store lækre sprøde småkager...og så er de meget nemme at lave, dog skal
dejen ligge en times tid i køleskab før de bages....
Mange hilsner fra kage-bage-trolden Heidi
--
......
http://chocolade.dk
......
http://hei.homepage.dk
......
http://høns.dk
......
Husk at det kræver et plugin at se domæner med æ, ø og å :)
Kan hentes hér:
http://www.idnnow.com/
......
"Ruth Nielsen" <cfs29093a@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:ce3tl8$1k0c$1@news.cybercity.dk...
>
> "Miver og Mulle's mor Heidi" skrev i en meddelelse
>
>
> > Jeg er bestemt ingen bage-trold, men alligevel forsøgte jeg mig her
iaften
> > med at bage knæpkager :o
> > Det gik fint, trods at billedet i Samvirke vist var et forkert....
> >
> > Men jeg kom til at tænke på hvordan i alverden man smuldre smør???
> >
> > Jeg kan ihvertfald ikke få smør til at smuldre det mindste, jeg hakkede
> det
> > ud i terninger og smattede terningerne ud i dejen....men findes der en
> > "smuldre-metode" ???
>
> Ja, det gør der i høj grad. Man vejer melet af og kommer det i en
> skål. Så lægger man smørret ned i melet, tager en bredbladet kniv
> og skærer det kolde smør ud i passende stykker. Derefter tager
> man godt med mel i hænderne sammen med et par smørstykker og
> giver sig til at nulre det godt ind i hinanden. Tager nogle andre stykker
> smør og bliver ved at nulre og blande smør og mel, indtil det hele er
> blevet næsten som revet ost. Herefter tilsætter du de andre ingredienser
> til smør-melblandingen og ælter det hele.
>
> I øvrigt har jeg aldrig hørt om kager der hedder som du nævner.
>
> Hilsen Ruth
>
>
>
>
>