/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan affedter man en for fed sovs
Fra : Torkil Halvorsen


Dato : 18-07-04 07:28

Hej.
En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??


--
Med venlig hilsen
Torkil Halvorsen

>> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply



 
 
Rikke Nielsen (18-07-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 18-07-04 08:06

Hej Torkil.
Du kan jo købe madfløde ( lilla karton ) som kun indholder 18 % fedt. Og du
kan sagtens finde fløder med endnu mindre fedt indhold. Men den lille karton
fløde er en meget god fløde, som sagtes kan bruges til saucer og du vil
stadig beholde den gode " flødesmag " i sovsen. Du kan også tage halv fløde,
halv sødmælk evt. Mvh. Rikke.
"Torkil Halvorsen" <nonotonoha@nonotdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:40fa17ee$0$230$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej.
> En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
> saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
> Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
> så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??
>
>
> --
> Med venlig hilsen
> Torkil Halvorsen
>
> >> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply
>
>



Rikke & Per (18-07-2004)
Kommentar
Fra : Rikke & Per


Dato : 18-07-04 23:21


"Torkil Halvorsen" <nonotonoha@nonotdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:40fa17ee$0$230$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej.
> En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
> saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
> Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
> så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??
>
>
> --
> Med venlig hilsen
> Torkil Halvorsen
>
> >> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply
>
>
Lyder som en herlig ret!
Kan jeg ikke få opskriften?
m.v.h. Per



Torkil Halvorsen (19-07-2004)
Kommentar
Fra : Torkil Halvorsen


Dato : 19-07-04 17:07


"Rikke & Per >prikke@newmail.dk" <<> skrev i en meddelelse
news:40faf7e1$0$302$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> Lyder som en herlig ret!
> Kan jeg ikke få opskriften?
> m.v.h. Per
>
Okay..:

Klitgaardnesisk Forførelsesret

(Lene Bjerre)





8 stk kyllingebryst

mel, salt og peber

1½ - 2 spsk karry (efter behag)

35-40 g smør

1 stor dåse henkogte ferskner

3-4 dl piskefløde

evt. maizena til jævning

Til Løse ris:

6 dl langkorneede ris

ca 1 l. vand

2 tsk salt



Vend kyllingebrystet i mel tilsat salt og peber. Brun det på alle sider i
smør i en tykbundet gryde sammen med karry. Hæld væden fra fersknerne ved og
tilsæt piskefløde.

Lad det snurre under låg i ca ½ time eller til kødet er godt mørt.

Tilsæt fersknerne og smag sovsen til - jævn den evt. - hvis det er
nødvendigt.

Serveres med de løse ris og evt et godt lunt flüte.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste