/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stikkelsbærgelè igen!
Fra : margit


Dato : 08-07-04 11:22

Er her da slet ingen, der ved om frosset saft kan bruges til gelè?
Jeg står her med en masse saft, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med.
Jeg ved at umodne bær indeholder et eller andet stof, der gør, at geléen kan
stivne. Det er det stof, jeg er bange for måske ødelægges ved frysning.
Mvh Margit



 
 
kelds99@yahoo.dk (08-07-2004)
Kommentar
Fra : kelds99@yahoo.dk


Dato : 08-07-04 12:39

On Thu, 8 Jul 2004 12:21:54 +0200, "margit" <saaj@esenet.dk> wrote:

>Er her da slet ingen, der ved om frosset saft kan bruges til gelè?
>Jeg står her med en masse saft, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med.
>Jeg ved at umodne bær indeholder et eller andet stof, der gør, at geléen kan
>stivne. Det er det stof, jeg er bange for måske ødelægges ved frysning.
>Mvh Margit
>
Hvis det alligevel er lavet af modne bær betyder det ikke noget, om du
fryser dem - modning eller frysning, begge dele ødelægger det
naturlige indhold af pektin, som får saften til at gelere. Køb noget
Gul Melatin fra Tørsleff og tilsæt det, når du engang skal lave gele -
husk at putte det i, inden du evt. tilsætter sukker.

KS

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste