"Ole Stigaard" <spam1@stigaard.net.invalid> wrote in message
news
satbd8emji2u6h@arbejde...
> Blær lidt mere: Hvad er det for en maskine? Jeg har (næsten) fået overtalt
> min næsten-kone til at der altså _skal_ være plads i køkkenet til en.
>
Der er MASSER af plads til sådan en! Den er tung (indbygget køler osv) og
man gider vel ikke at flytte den ofte! (nåh ja det gør jeg alligevel, da
pladsen er optaget af en pålægsmaskine!)
Det er den dyre Gaggia (jeg tror at her i DK koster over 5000, derfor: tager
til Rom på weekend tur, køb den, og med de penge du har paret har du betalt
en god middag for to i Den Evige Stad).
>
> PS: hvilken cassata tænker du på?
>
Den lavet med ricotta, masser af kandiserede frugter, gerne uden
choko-klumper, og orange glasur!!!
(En savlende Homer Simpson: aaarrrgghhhh... sweeet....)
Sandra "Krabappel"