Den samme opskrift ville jeg ha skrevet. Har selv "fået" verdens bedste
opskrift på flødekartofler herinde, og det er nok fra dig, Nuser.
Kan helt klart anbefales. Det jeg mener gør den så god, er mornay sovsen.
Det gør også at sovse konsistensen bliver tilpas tyk. Ved kun piskefløde
synes jeg enten det bliver for tyndt eller grynet.
"nuser" <tortieSKRABVÆK@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:40e8f2fd$0$201$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Karina & Søren" <karina.s@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:40e860e0$0$132$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Jeg skal lave flødekartofler på tirsdag og søger simpelthen bare den
> BEDSTE
> > opskrift der findes. Hvis du har den og gerne vil dele så takker jeg
>
> Hej Karina
>
> Følgende opskrift plejer jeg at få ros for.
>
> Kartofler i den mængde man har brug for skrælles og skæres i forholdsvis
> tynde skiver, Et middelstort løg (Til 1½ kg kartofler) skrælles og
skæres i
> tern.
> Først lægges et lag kartofler (a la gammeldags skifferplader) så drysset
> lidt af løget og der krydderes med salt, peber og paprika og derefter
igen
> et lag kartofler, løg og krydderier, og sådan fortsættes til alle
kartofler
> er brugt.
> ½ l mornaysovs fra Karolines køkken hældes over kartoflerne (igen til 1½
kg
> kartofler). Det hele sættes i ovnen i ca. 1 time ved 175 g . Mærk efter
om
> kartoflerne er møre og overfladen skal være gylden og boblene.
>
> Håber du kan bruge det.
>
>
>
>
>
>