"ASKF" <nospam@askf.dk> skrev i en meddelelse
news:nuiae0dukdb3v1m5tu21kk4c5fn065686a@4ax.com...
> Herbert Giulio Garonfolo ytrede sig i
> <40e52f91$0$312$edfadb0f@dread14.news.tele.dk> med dette:
>
> >Jeg ville helt klart gå efter en stout... en helt almindelig en som
guiness
> >for eksempel...
> >Min personlige erfaring/mening er at stout og kylling går rigtig godt
> >sammen.
>
> Jeg ville nu ikke anbefale en Limfjords porter
>
> Ceres Royal Stout, Mors Stout, Samuel Smith's Imperial Stout, D'Arcy's
> Dublin Stout eller en Younmg's Double Chocolate stout vil alle være
> anbefalelsesværdige, hvis man altså er til en stout
>
> Jeg ville nok snarer servere en mørk ale som f.eks Christoffel Robertus,
> da de fleste i min omgangskreds ikke er så vild med stouts. Det er en
> mørk fyldig øl, med masser af smag, så den står godt til krydret mad.
>
> Den har også den fordel at man kan bruge flasken til saft bagefter, da
> den er med patentprop (en 2l flaske passer fint til 4-6pers og vil få
> folk til at kikke en ekstra gang, hvis de ikke har set den før).
Ja, nu er jeg ikke så meget til stout, så dem vil jeg helst undgå
Nu har jeg i hvert fald nogle forskellige øl at gå efter, så tak til
dig og alle I andre for jeres tips.
Mvh.
Hans