/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Holdbarhed på kyllinge bryst.
Fra : Daniel W Johansen


Dato : 01-07-04 12:25

Er blevet ret vild med forskellige sandwichs, i sær med kyllinge bryst
med paprika stegt på en pande og skåret i skiver og med alt muligt salat
og hvad der til høre *mums*

Men gider ikke stå og stege et kyllinge bryst hver gang jeg vil have en
sandwich, så tænkte på at stege en 3-4 stykker, skære i skiver og smide
i en lufttæt beholder i køleskabet, som jeg så bare kan gå og tage af.

Men hvor lang tid kan kødet holde sig i køleskabet, før det bliver
farligt/dårligt ?

 
 
Jens Bruun (01-07-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 01-07-04 13:09

"Daniel W Johansen" <Danielwj@XXXpc.dk> skrev i en meddelelse
news:40e3f468$0$312$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...

> Men gider ikke stå og stege et kyllinge bryst hver gang jeg vil have en
> sandwich, så tænkte på at stege en 3-4 stykker, skære i skiver og smide
> i en lufttæt beholder i køleskabet, som jeg så bare kan gå og tage af.

God idé, men lad være med at skære i skiver før du skal bruge det. Gem de
hele, stegte kyllingebryster i køleskabet, så holder de længere.

> Men hvor lang tid kan kødet holde sig i køleskabet, før det bliver
> farligt/dårligt ?

Farligt? Laaaang tid. Dårligt? Et par uger. Spiseligt uden "tanker"? Mindst
en uge. Lugt til kødet. Hvis det ikke lugter fordærvet, kan du trygt spise
det.

--
-Jens B.



Dorte Klerke (01-07-2004)
Kommentar
Fra : Dorte Klerke


Dato : 01-07-04 13:22


> Men gider ikke stå og stege et kyllinge bryst hver gang jeg vil have en
> sandwich, så tænkte på at stege en 3-4 stykker, skære i skiver og smide
> i en lufttæt beholder i køleskabet, som jeg så bare kan gå og tage af.

Hvad med at fryse dem bagefter, så skal de kun tøs op (og nok stadig bedst
at lade dem være hele og skære bagefter)

Dorte



Gerner (01-07-2004)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 01-07-04 15:33

On Thu, 1 Jul 2004 14:21:57 +0200, "Dorte Klerke" <dorte@home2.gvdnet.dk> wrote
in dk.kultur.mad+drikke:

>
>> Men gider ikke stå og stege et kyllinge bryst hver gang jeg vil have en
>> sandwich, så tænkte på at stege en 3-4 stykker, skære i skiver og smide
>> i en lufttæt beholder i køleskabet, som jeg så bare kan gå og tage af.
>
>Hvad med at fryse dem bagefter, så skal de kun tøs op (og nok stadig bedst
>at lade dem være hele og skære bagefter)

Er det nu tilrådeligt at tø kød op igen og igen ? Det er måske bedre hvis kødet
kan skives i frossen tilstand.
>
>Dorte
>

--
Gerner
1424WU/6731hrs

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste