Hej
God grillaften *S*
Her er et link til Odense-Marcipan's ananas på grill opskrift, der står godt
nok frisk ananas......
http://www.odense-marcipan.dk/Default.asp?ID=7
Jeg vil lade en dåse ananas ring dryppe godt af, og så forsøge opskriften
*S*
Hilsen Ditte
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2k4u5eF17i1e9U1@uni-berlin.de...
> Koldt eller ej - i aften skal der kuglegrilles, og jeg mangler lige lidt
> inspiration.
>
> Vi har en lille skinkesteg, nye Samsø-kartofler og dåseananas uden
> sukker til dessert.
> Hvad gør vi med skinkestegen? Hvor varm skal sådan en være indvendig?
> (Vi har et digitalt stegetermometer).
> Og hvad med kartoflerne? Jeg har en ide om evt. at halvere dem og putte
> dem i en foliebakke, men vil det være en ide at koge dem lidt først, og
> skal de have direkte eller indirekte varme? Eller skulle man måske
> stille dem ned ved siden af briketterne, og så med skinkestegen ovenpå,
> så der kommer saft ned til kartoflerne?
>
> Jeg har set flere opskrifter med at grille friske ananas, men kan dem
> fra dåse også give et godt resultat? Jeg havde forestillet mig at putte
> lidt revet marcipan på, og så servere med vanilleis.
>
> Andre idéer modtages med kyshånd!!
>
> --
> Mvh. Heidi
> Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>