rasmus carlsen wrote:
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:40d7e7d6$0$183$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>> Varmrøget laks i kuglegrill er noget af det bedste, jeg nogensinde
>> har spist.
>
> - nu er det vist bare en halv olietønde med kul i ... men hvordan gør
> man?
Frit efter hukommelsen i en eller anden opskriftsbog.. Min far lavede det en
dag vi grillede, og det blev virkelig godt.
Få fat i noget sølvpapir, gerne lidt tykt, ellers ligger du bare det tynde
dobbelt.. Det skal smøres med olie, en oliven vil være fin.. Du lægger
laksesiden med skindet ned mod sølvpapiret, og så gnider du bare lidt
kryderier på oversiden af kødet.. Salt og citrondråber var udmærket
herhjemme, men man kan sikkert krydre det med meget andet..
Og så skal det bare af efter ca. 15-20 minutter.. Skindet var lige til at
pille af, det havde nærmest løsnet sig fra kødet.
Velbekomme :)
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
www.chipsguiden.dk