/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Laks på grill ?
Fra : Me & my pc.


Dato : 19-06-04 19:39

Hej

Nu kommer alle de lækre laksestykker på tilbud i reklamerne, men hvordan er
det lige at man tilbereder dem på grillen.

Skal de direkte på eller skal de ligges i sølvpapir med eventuelle
krydderier ?

Kim



 
 
Jette (21-06-2004)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 21-06-04 12:25

"Me & my pc." <test@test.dk> skrev i en meddelelse
news:40d4883c$0$238$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

Jeg har købt sådan et net til bøffer, som jeg smører med lidt fedtstof.
Skindet beholder jeg på. Hvis du griller i sølvpapir, får du ikke
krudtrøgsmagen, og hvis du lægger fiskestykket på grillen, får du svært ved
at få det af når først det er stegt. Det mindste spild får du med sådan et
net. Sommerlig hilsen Jette



Jens Bruun (26-06-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-06-04 13:32

"Me & my pc." <test@test.dk> skrev i en meddelelse
news:40d4883c$0$238$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

> Nu kommer alle de lækre laksestykker på tilbud i reklamerne,

Norsk burlaks - lækre? Not. Prøv at få fat i noget _ægte_ atlanterhavslaks
eller østersølaks, så skal du bare se løjer

> men hvordan er
> det lige at man tilbereder dem på grillen.
>
> Skal de direkte på eller skal de ligges i sølvpapir med eventuelle
> krydderier ?

Hvis du køber filet, skærer du stykker ud af fileten (på tværs) på ca. 6
cm's bredde. Herefter skærer du igennem kødet, uden at skære igennem
skindet, midt i hver enkelt stykke, dvs. 3 cm. inde. Nu folder du
laksestykket sammen på midten (v.hj.a. den skårne revne) og har derefter en
"bøf" på 3 cm's tykkelse, hvor skindsiden ligger sammenfoldet inde i midten
af "bøffen". Pensl med god olivenolie og krydr med friskkværnet peber og
lidt salt på begge sider. Herefter et par minutter på hver side på en
gloende grill. Du kan evt. presse lidt citronsaft - eller bedre endnu -
limesaft ud over bøfferne, når du har vendt dem første gang.

Servér med nye kartofler og smør/persillesovs og drik hvedeøl til.

Husk, laks skal ikke være helt gennemstegt.

--
-Jens B.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste