|
| at varme pølser Fra : Sp@cey |
Dato : 15-06-04 12:51 |
|
Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er kvalitetspølser?
Sp@cey
| |
Fischer & Døssing (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Fischer & Døssing |
Dato : 15-06-04 13:35 |
|
Sp@cey wrote:
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal
> varme røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
> kvalitetspølser?
>
> Sp@cey
Lidt eddike.
Henriette Døssing
| |
kelds@ofir.dk (15-06-2004)
| Kommentar Fra : kelds@ofir.dk |
Dato : 15-06-04 13:37 |
|
On Tue, 15 Jun 2004 13:50:41 +0200, "Sp@cey" <nejtak til spam> wrote:
>Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
>røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er kvalitetspølser?
>
Jeg kommer de røde pølser i vandet - og de findes vist ikke i god
kvalitet, men kun i ringe og knap så ringe
KS
| |
Christian B. Andrese~ (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 15-06-04 13:49 |
|
"Sp@cey" <nejtak til spam> wrote in message
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
Intet.
Pølserne i det kolde vand, tænd og varm op indtil det er lige lige lige før
det koger (bitte små bobler).
1 min ved den temperatur, og så af blusset og 1 dl. koldt vand i.
Så er risikoen for sprukne pølser ikke ret stor.
Metoden virker også med frosne pølser direkte fra fryseren.
--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!
| |
Lange (17-06-2004)
| Kommentar Fra : Lange |
Dato : 17-06-04 10:38 |
|
"Christian B. Andresen" <nobody@domain.country> skrev i en meddelelse
news:40cef032$0$182$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Sp@cey" <nejtak til spam> wrote in message
> news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> > Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal
varme
> > røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
> kvalitetspølser?
>
> Intet.
>
> Pølserne i det kolde vand, tænd og varm op indtil det er lige lige lige
før
> det koger (bitte små bobler).
> 1 min ved den temperatur, og så af blusset og 1 dl. koldt vand i.
> Så er risikoen for sprukne pølser ikke ret stor.
>
> Metoden virker også med frosne pølser direkte fra fryseren.
>
>
> --
> mvh/rg. Christian
> If it isn't broken, don't "fix" it --
> you may simply break it instead!
>
En anden, lettere metode er at lade vandet komme i kog, tage gryden af
blusset og så komme pølserne i...lade dem være i vandet et stykke tid...3-4
minutter. Så skulle de være klar til at spise, og de risikerer ikke og
sprække...
Hilsen Jacob
| |
thomas andersen (15-06-2004)
| Kommentar Fra : thomas andersen |
Dato : 15-06-04 15:55 |
|
"Sp@cey" <nejtak til spam> wrote in message
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
>
> Sp@cey
>
> et løg skåret i kvarte, og en suppe terning
thomas
| |
Bolette Nielsen (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 15-06-04 15:20 |
|
"Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
Jeg kommer løgringe i. Det ved jeg min mormor og morfar gjorde da de have
deres pølsevogn.
Bolette
www.bolettes.dk
| |
Louise Fogt (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Louise Fogt |
Dato : 15-06-04 16:42 |
|
"Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
>Hvad kommer I i vandet...
Da jeg arbejdede i en fastfood-afdeling puttede vi løgringe og laurbærblade
i.
Mvh.
| |
Sp@cey (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Sp@cey |
Dato : 15-06-04 18:01 |
|
nå nu er det forsent de smagte som de plejer.
Tak for svarene
Sp@cey
"Louise Fogt" <lfreklame@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:40cf18b1$0$166$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
> news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> >Hvad kommer I i vandet...
>
> Da jeg arbejdede i en fastfood-afdeling puttede vi løgringe og
laurbærblade
> i.
>
> Mvh.
>
>
| |
Lauridsen (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Lauridsen |
Dato : 15-06-04 19:35 |
|
> Da jeg arbejdede i en fastfood-afdeling puttede vi løgringe og
laurbærblade
> i.
Må man spørge hvor tit I skiftede vandet?
/Lars
| |
Flemming Kold (16-06-2004)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 16-06-04 13:55 |
|
1 øl og løg i grove skiver.
--
Everything goes wrong...
"Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
>
> Sp@cey
>
>
| |
dias (16-06-2004)
| Kommentar Fra : dias |
Dato : 16-06-04 18:34 |
|
Jeg kommer dem direkte uden vand ind i mikrobølgeovnen efter lige at have
prikket dem med en gaffel så de ikke springer, men hold øje med dem, de skal
ikke ha så meget men smager himmelsk, synes jeg.
"Flemming Kold" <fkold@FJAERNDETTEmail.dk> skrev i en meddelelse
news:40d0430c$0$269$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> 1 øl og løg i grove skiver.
>
> --
> Everything goes wrong...
> "Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
> news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> > Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal
varme
> > røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
> kvalitetspølser?
> >
> > Sp@cey
> >
> >
>
>
| |
Henrik Hansen (19-06-2004)
| Kommentar Fra : Henrik Hansen |
Dato : 19-06-04 18:22 |
|
Udover løg some r nævnt så hæld 1/2 øl i vandet..............
/Henrik
"Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
>
> Sp@cey
>
>
| |
Jens Bruun (03-07-2004)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 03-07-04 13:49 |
|
"Sp@cey" <nejtak til spam> skrev i en meddelelse
news:40cee290$0$3066$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Her kommer et simpelt spørgsmål...Hvad kommer I i vandet når i skal varme
> røde pølser og har det egentligt noget at sige hvis det er
kvalitetspølser?
Løg - masser af løg.
--
-Jens B.
| |
|
|