|
| Haster! En god "fyldig" karrydressing..... Fra : Lars V |
Dato : 12-06-04 13:47 |
|
Hejsa.
Skal lave kartoffelsalat til i aften. Er der nogen her, der kender en
opskrift på en god "fyldig" karrydressing til dette formål?
V
| |
Lisbeth Jacobsen (12-06-2004)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 12-06-04 17:57 |
|
"Lars V" <lnrvdk@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:lXCyc.90$x64.32@news.get2net.dk...
> Skal lave kartoffelsalat til i aften. Er der nogen her, der kender en
> opskrift på en god "fyldig" karrydressing til dette formål?
Den skal næppe være lowcarb.... det udelukker kartoflerne jo.
Skal den være fedtfattig?
Kalorielet?
Hvis du bare slet og ret vil have en karrydressing, er dk.kultur.mad+drikke
nok et bedre sted at spørge, da du der finder folk, der er mere optaget af
smagen end af en slankende effekt.
Kan man i øvrigt ikke bare blande karry i den sædvanlige og foretrukne
dressing-ingrediens? Mayonaise, creme fraiche, yoghurt, ymer,
tykmælk........
Mvh. Lisbeth
| |
Rene' Hjorth (12-06-2004)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 12-06-04 23:22 |
|
[Lisbeth Jacobsen | Sat, 12 Jun 2004 18:57:00 +0200]
>Kan man i øvrigt ikke bare blande karry i den sædvanlige og foretrukne
>dressing-ingrediens? Mayonaise, creme fraiche, yoghurt, ymer,
>tykmælk........
Præcist...
OG en lille smule sødme hjælper karrysmagen enormt - en anelse sukker eller
en andelse kunstigt sødemiddel, bare ganske lidt.
René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk
| |
Betina og Claus Elle~ (10-07-2004)
| Kommentar Fra : Betina og Claus Elle~ |
Dato : 10-07-04 08:35 |
|
Hejsa
Man kan erstatte al det fede og så bruge kvark også kaldet fromage blanc.
den er god og fyldig, men rør ikke forlænge da den godt kan blive lidt tynd.
MVH
Betina
| |
|
|