|
| Samarin Fra : Kim Madsen |
Dato : 10-06-04 16:48 |
|
Hej
Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består af
citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det
skal blandes i, jeg kan huske at det virkede lige så godt som samarin, men
er mange gange billiger. På forhånd tak.
Venlig hilsen Kim
| |
Nette (10-06-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 10-06-04 20:15 |
|
"Kim Madsen" skrev
> Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
af
> citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det
> skal blandes i, jeg kan huske at det virkede lige så godt som samarin, men
> er mange gange billiger. På forhånd tak.
Natron?
En teskefuld i et glas vand.
Nette
Nette
| |
Kim Madsen (11-06-2004)
| Kommentar Fra : Kim Madsen |
Dato : 11-06-04 11:31 |
|
Det var ikke lige det jeg efterlyste, jeg håber der er andre der kan hjælpe
mig.
Venlig hilsen Kim
| |
Søren 35 - Ølstykke (11-06-2004)
| Kommentar Fra : Søren 35 - Ølstykke |
Dato : 11-06-04 17:33 |
|
"Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
news:cac1eu$u81$1@news.net.uni-c.dk...
> Det var ikke lige det jeg efterlyste, jeg håber der er andre der kan
hjælpe
> mig.
> Venlig hilsen Kim
>
>
Jo, det var. Natron er bagepulver. Samarin er natron med lidt citronsyre.
Samarin /og natriumcarbonat (bagepulver)) virker ved at neutralisere (for
meget) mavesyre.
Du kan osse drikke skummetmælt.
(Søren)
| |
Torbenth (11-06-2004)
| Kommentar Fra : Torbenth |
Dato : 11-06-04 18:40 |
|
"Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
news:ca9vlm$clu$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
> Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
af
> citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det
Hej.
Tror at apoteket kender svaret.
Jeg har opskriften liggende hjemme, men sidder i min campingvogn. Du kan få
svaret mandag aften.
Men ellers er det natron blandet med citronsyre i et vist blandingsforhold.
Bruger selv kun natron (knap en teskefuld) rørt ud i et glas saftevand
(sukkerfri). Det virker prompte. Bøvs o.s.v.
Mvh.
Torben
| |
Torbenth (15-06-2004)
| Kommentar Fra : Torbenth |
Dato : 15-06-04 14:57 |
|
"Torbenth" <torbenth@it.dk> skrev i en meddelelse
news:cacqp8$2jbc$1@news.cybercity.dk...
>
> "Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
> news:ca9vlm$clu$1@news.net.uni-c.dk...
> > Hej
> > Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> > drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
> af
> > citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet
det
>
>
Hej.
Opskriften er: 55 g natron + 40 g citronsyre
Mvh.
Torben
| |
Kim Madsen (16-06-2004)
| Kommentar Fra : Kim Madsen |
Dato : 16-06-04 20:36 |
|
Jeg siger mange tak for alle svarne, det var venligt af jer.
Venlig hilsen
| |
|
|