/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Samarin
Fra : Kim Madsen


Dato : 10-06-04 16:48

Hej
Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består af
citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det
skal blandes i, jeg kan huske at det virkede lige så godt som samarin, men
er mange gange billiger. På forhånd tak.
Venlig hilsen Kim



 
 
Nette (10-06-2004)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 10-06-04 20:15


"Kim Madsen" skrev
> Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
af
> citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det
> skal blandes i, jeg kan huske at det virkede lige så godt som samarin, men
> er mange gange billiger. På forhånd tak.

Natron?
En teskefuld i et glas vand.

Nette

Nette



Kim Madsen (11-06-2004)
Kommentar
Fra : Kim Madsen


Dato : 11-06-04 11:31

Det var ikke lige det jeg efterlyste, jeg håber der er andre der kan hjælpe
mig.
Venlig hilsen Kim



Søren 35 - Ølstykke (11-06-2004)
Kommentar
Fra : Søren 35 - Ølstykke


Dato : 11-06-04 17:33

"Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
news:cac1eu$u81$1@news.net.uni-c.dk...
> Det var ikke lige det jeg efterlyste, jeg håber der er andre der kan
hjælpe
> mig.
> Venlig hilsen Kim
>
>
Jo, det var. Natron er bagepulver. Samarin er natron med lidt citronsyre.

Samarin /og natriumcarbonat (bagepulver)) virker ved at neutralisere (for
meget) mavesyre.

Du kan osse drikke skummetmælt.

(Søren)



Torbenth (11-06-2004)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 11-06-04 18:40


"Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
news:ca9vlm$clu$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
> Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
af
> citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet det


Hej.

Tror at apoteket kender svaret.
Jeg har opskriften liggende hjemme, men sidder i min campingvogn. Du kan få
svaret mandag aften.
Men ellers er det natron blandet med citronsyre i et vist blandingsforhold.
Bruger selv kun natron (knap en teskefuld) rørt ud i et glas saftevand
(sukkerfri). Det virker prompte. Bøvs o.s.v.

Mvh.
Torben



Torbenth (15-06-2004)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 15-06-04 14:57


"Torbenth" <torbenth@it.dk> skrev i en meddelelse
news:cacqp8$2jbc$1@news.cybercity.dk...
>
> "Kim Madsen" <kim.madsen@FJERNvapnet.dk> skrev i en meddelelse
> news:ca9vlm$clu$1@news.net.uni-c.dk...
> > Hej
> > Jeg håber ikke at dette falder alt for meget uden for gruppen, men det
> > drejer sig om en opskrift på noget der virker som samarin, og det består
> af
> > citronsyre og bagepulver, og vist nok ikke andet men hvad er forholdet
det
>
>

Hej.

Opskriften er: 55 g natron + 40 g citronsyre

Mvh.
Torben


Kim Madsen (16-06-2004)
Kommentar
Fra : Kim Madsen


Dato : 16-06-04 20:36

Jeg siger mange tak for alle svarne, det var venligt af jer.
Venlig hilsen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste