/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Øl og kage
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 07-06-04 22:08


Jeg står og skal bruge noget bagværk til på lørdag og det vil derfor
være oplagt at finde en god opskrift med noget øl i, gerne porter.

Jeg er faldet over en appelsinkage med porter(1), som ser spændende
ud, men er der andre, der ligger inde med noget godt?

(1)<http://food4u.dk/opskrift/default.asp?id=2732>


Knud
--
10 We all live in
20 a Basic subroutine
30 GOSUB 20

 
 
Mads Thorning Peders~ (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 07-06-04 22:25


"Knud Winckelmann" <knud@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:ca2sgf.do.1@joshua.winck.dk...
>
> Jeg står og skal bruge noget bagværk til på lørdag og det vil derfor
> være oplagt at finde en god opskrift med noget øl i, gerne porter.

Ølkage(!). Har ikke lige en opskrift ved hånden, men mon ikke den skulle
være "derude" et sted?

Mvh Mads



Knud Winckelmann (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 07-06-04 23:11

Således skrev Mads Thorning Pedersen den Mon, 7 Jun 2004 23:25:07
+0200:

>Ølkage(!). Har ikke lige en opskrift ved hånden, men mon ikke den skulle
>være "derude" et sted?

Jeg har fundet en med noget hvidtøl, gad vide om den kan tåle at man
stikker den en Royal Stout i stedet...

Nå ja, learning by failure har nu virket for mig de sidste mange år,
så det er jo bare at prøve.

Knud
--
Die dulci fruere

tom nielsen (07-06-2004)
Kommentar
Fra : tom nielsen


Dato : 07-06-04 22:50


> Jeg står og skal bruge noget bagværk til på lørdag og det vil derfor
> være oplagt at finde en god opskrift med noget øl i, gerne porter.
her er lidt forskelligt, bl..a. chokoladekagen med Limfjordsporter er god.
http://www.midtvestsjaelland-ale.dk/opskrifter.html#12

- Tom
www.ellebryg.dk



Knud Winckelmann (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 07-06-04 23:01

Således skrev tom nielsen den Mon, 7 Jun 2004 23:49:36 +0200:

>her er lidt forskelligt, bl..a. chokoladekagen med Limfjordsporter er god.
>http://www.midtvestsjaelland-ale.dk/opskrifter.html#12

Oy, det ser jo spændende ud. Tak

Knud
--
I believe in animal testing.
<thud> <meow!>
That's a cat.


Rigor Mortis (09-06-2004)
Kommentar
Fra : Rigor Mortis


Dato : 09-06-04 21:05

"Knud Winckelmann" <knud@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:ca2vkp.100.1@joshua.winck.dk...

> >her er lidt forskelligt, bl..a. chokoladekagen med Limfjordsporter er
god.
> >http://www.midtvestsjaelland-ale.dk/opskrifter.html#12
>
> Oy, det ser jo spændende ud. Tak

Ja, det lyder godt.

Men vær opmærksom på, at opskriften er med en Limfjordsporter.

Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
bruge lidt mere.
Limfjordsporteren er MEGET kraftig.

--
Rigor



Knud Winckelmann (09-06-2004)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 09-06-04 23:35

Således skrev Rigor Mortis den Wed, 9 Jun 2004 22:04:38 +0200:

>Men vær opmærksom på, at opskriften er med en Limfjordsporter.

Jeg har skam også købt en.

>Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
>bruge lidt mere.
>Limfjordsporteren er MEGET kraftig.

Jeg syntes den smager af afbrændt hede, så jeg er ikke så vild med
den.
Men når det nu står i opskriften, så prøver jeg den første gang.

Knud
--
Does the Little Mermaid wear an algebra?

Hans Joergensen (14-06-2004)
Kommentar
Fra : Hans Joergensen


Dato : 14-06-04 00:03

Rigor Mortis wrote:
> Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
> bruge lidt mere.

Det er da kun hvis det er sådan noget wannabe-porter som fx. Carls :)

> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.

Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
anelse for mild :) Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.

Den indtages bedst ved ca. 12 grader celtius.

// Hans
--
http://www.ph33r.dk/ringdingding.mp3

Knud Winckelmann (14-06-2004)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 14-06-04 00:12

Således skrev Hans Joergensen den 13 Jun 2004 23:03:20 GMT:

>
>> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
>
>Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
>anelse for mild :)

Jeg smagte på den i forbindelsen med kagen (jeg klokkede i det da jeg
lavede den, så jeg har ikke haft lejlighed til at smage på den endnu),
jeg fik til fulde bekræftet alle mine fordomme om den...

>Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
>sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.

<Indsæt selv insinuerende bemærkning om dine restereden smagsløg.>

<Host>

Knud
--
I like frogs, and their outlook, and the way they get together
in wet places on warm nights and sing about sex.
- overheard at the New England Aquarium

Hans Joergensen (14-06-2004)
Kommentar
Fra : Hans Joergensen


Dato : 14-06-04 08:31

Knud Winckelmann wrote:
>>> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
>>Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
>>anelse for mild :)
> Jeg smagte på den i forbindelsen med kagen (jeg klokkede i det da jeg
> lavede den, så jeg har ikke haft lejlighed til at smage på den endnu),
> jeg fik til fulde bekræftet alle mine fordomme om den...

Har du prøvet half-n-half med noget normalt ordentligt pilsner?

>>Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
>>sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.
><Indsæt selv insinuerende bemærkning om dine restereden smagsløg.>

De virker fint, man skal blot være opmærksom på at når man har
drukket en Limfjords-porter eller en anden øl af samme kaliber, så
kan man ikke nemt smage noget der er mildere i smagen bagefter..

// Hans, der foretrækker mørkt øl.
--
http://www.ph33r.dk/ringdingding.mp3

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste