|
| Øl og kage Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 07-06-04 22:08 |
|
Jeg står og skal bruge noget bagværk til på lørdag og det vil derfor
være oplagt at finde en god opskrift med noget øl i, gerne porter.
Jeg er faldet over en appelsinkage med porter(1), som ser spændende
ud, men er der andre, der ligger inde med noget godt?
(1)< http://food4u.dk/opskrift/default.asp?id=2732>
Knud
--
10 We all live in
20 a Basic subroutine
30 GOSUB 20
| |
Mads Thorning Peders~ (07-06-2004)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 07-06-04 22:25 |
|
"Knud Winckelmann" <knud@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:ca2sgf.do.1@joshua.winck.dk...
>
> Jeg står og skal bruge noget bagværk til på lørdag og det vil derfor
> være oplagt at finde en god opskrift med noget øl i, gerne porter.
Ølkage(!). Har ikke lige en opskrift ved hånden, men mon ikke den skulle
være "derude" et sted?
Mvh Mads
| |
Knud Winckelmann (07-06-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 07-06-04 23:11 |
|
Således skrev Mads Thorning Pedersen den Mon, 7 Jun 2004 23:25:07
+0200:
>Ølkage(!). Har ikke lige en opskrift ved hånden, men mon ikke den skulle
>være "derude" et sted?
Jeg har fundet en med noget hvidtøl, gad vide om den kan tåle at man
stikker den en Royal Stout i stedet...
Nå ja, learning by failure har nu virket for mig de sidste mange år,
så det er jo bare at prøve.
Knud
--
Die dulci fruere
| |
tom nielsen (07-06-2004)
| Kommentar Fra : tom nielsen |
Dato : 07-06-04 22:50 |
| | |
Knud Winckelmann (07-06-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 07-06-04 23:01 |
|
Således skrev tom nielsen den Mon, 7 Jun 2004 23:49:36 +0200:
>her er lidt forskelligt, bl..a. chokoladekagen med Limfjordsporter er god.
> http://www.midtvestsjaelland-ale.dk/opskrifter.html#12
Oy, det ser jo spændende ud. Tak
Knud
--
I believe in animal testing.
<thud> <meow!>
That's a cat.
| |
Rigor Mortis (09-06-2004)
| Kommentar Fra : Rigor Mortis |
Dato : 09-06-04 21:05 |
|
"Knud Winckelmann" <knud@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:ca2vkp.100.1@joshua.winck.dk...
> >her er lidt forskelligt, bl..a. chokoladekagen med Limfjordsporter er
god.
> > http://www.midtvestsjaelland-ale.dk/opskrifter.html#12
>
> Oy, det ser jo spændende ud. Tak
Ja, det lyder godt.
Men vær opmærksom på, at opskriften er med en Limfjordsporter.
Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
bruge lidt mere.
Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
--
Rigor
| |
Knud Winckelmann (09-06-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 09-06-04 23:35 |
|
Således skrev Rigor Mortis den Wed, 9 Jun 2004 22:04:38 +0200:
>Men vær opmærksom på, at opskriften er med en Limfjordsporter.
Jeg har skam også købt en.
>Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
>bruge lidt mere.
>Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
Jeg syntes den smager af afbrændt hede, så jeg er ikke så vild med
den.
Men når det nu står i opskriften, så prøver jeg den første gang.
Knud
--
Does the Little Mermaid wear an algebra?
| |
Hans Joergensen (14-06-2004)
| Kommentar Fra : Hans Joergensen |
Dato : 14-06-04 00:03 |
|
Rigor Mortis wrote:
> Hvis du prøver at snyde og bruge en forhåndenværende porter, skal du nok
> bruge lidt mere.
Det er da kun hvis det er sådan noget wannabe-porter som fx. Carls :)
> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
anelse for mild :) Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.
Den indtages bedst ved ca. 12 grader celtius.
// Hans
--
http://www.ph33r.dk/ringdingding.mp3
| |
Knud Winckelmann (14-06-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 14-06-04 00:12 |
|
Således skrev Hans Joergensen den 13 Jun 2004 23:03:20 GMT:
>
>> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
>
>Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
>anelse for mild :)
Jeg smagte på den i forbindelsen med kagen (jeg klokkede i det da jeg
lavede den, så jeg har ikke haft lejlighed til at smage på den endnu),
jeg fik til fulde bekræftet alle mine fordomme om den...
>Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
>sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.
<Indsæt selv insinuerende bemærkning om dine restereden smagsløg.>
<Host>
Knud
--
I like frogs, and their outlook, and the way they get together
in wet places on warm nights and sing about sex.
- overheard at the New England Aquarium
| |
Hans Joergensen (14-06-2004)
| Kommentar Fra : Hans Joergensen |
Dato : 14-06-04 08:31 |
|
Knud Winckelmann wrote:
>>> Limfjordsporteren er MEGET kraftig.
>>Jeg synes faktisk personligt den er nogenlunde tilpas, måske en
>>anelse for mild :)
> Jeg smagte på den i forbindelsen med kagen (jeg klokkede i det da jeg
> lavede den, så jeg har ikke haft lejlighed til at smage på den endnu),
> jeg fik til fulde bekræftet alle mine fordomme om den...
Har du prøvet half-n-half med noget normalt ordentligt pilsner?
>>Men det kommer sig nok af at jeg inden for det
>>sidste års tid har drukket 2½ kasse af dem.
><Indsæt selv insinuerende bemærkning om dine restereden smagsløg.>
De virker fint, man skal blot være opmærksom på at når man har
drukket en Limfjords-porter eller en anden øl af samme kaliber, så
kan man ikke nemt smage noget der er mildere i smagen bagefter..
// Hans, der foretrækker mørkt øl.
--
http://www.ph33r.dk/ringdingding.mp3
| |
|
|