"Ditte Hansen" <ditte--@bog.dk> skrev i en meddelelse
news:ca2f42$1gs0$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Jeg har fået en lækker regnbueørred på 1350 gr. af en kollega.
> Nu skal den jo så grilles.
Hej Ditte
Enten skær den ud i store bøffer,
eller pak den ind i folie og kom godt med friske krydderurter ,løg,porrer
,citronskal strimler , en sjat hvidvin og lidt god olivenolie.
Salt og citronpeber ,luk hele herligheden inde hermetisk ,steg på grillen i
ca 20-25 minutter,ikke helt tæt på kullene ,lad den ligge og trække i et par
minutter ,pak ud og server med en god salat med en frisk dressing af
citronsaft og creme fraice , et meget finthakket scalotteløg og salt og
peber og lakserogn og et godt brød.
--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.