/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad skal vi lave til aftensmad?
Fra : Martin / Fårevejle


Dato : 27-05-04 11:29

Vi er generelt glade for fgl:

Hakket kød
Pebersteaks
gryderetter
Tartelletter m lækkert fyld seføli

Vi vil bare gerne prøve noget nyt!

Nogen der har en opskrift på deres livret, som ikke er alt for krydret (børn
skal spise med) ?



 
 
Martin / Fårevejle (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Martin / Fårevejle


Dato : 27-05-04 11:34

Gerne noget med rejer!



Christian B. Andrese~ (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 27-05-04 11:40


"Martin / Fårevejle" <jadahva@hotmail.com> wrote in message
news:40b5c3fb$0$135$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Gerne noget med rejer!

Jambalaya ?


--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!



Martin / Fårevejle (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Martin / Fårevejle


Dato : 27-05-04 11:53

Hva er det?
"Christian B. Andresen" <nobody@domain.country> skrev i en meddelelse
news:40b5c56a$0$168$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Martin / Fårevejle" <jadahva@hotmail.com> wrote in message
> news:40b5c3fb$0$135$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Gerne noget med rejer!
>
> Jambalaya ?
>
>
> --
> mvh/rg. Christian
> If it isn't broken, don't "fix" it --
> you may simply break it instead!
>
>



Christian B. Andrese~ (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 27-05-04 12:02


"Martin / Fårevejle" <jadahva@hotmail.com> wrote in message
news:40b5c87f$0$159$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hva er det?

http://generalhorticulture.tamu.edu/prof/Recipes/Jambalaya/jambalaya.html


--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!



Martin / Fårevejle (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Martin / Fårevejle


Dato : 27-05-04 12:26

Damn.. er ik så go ud i det engelske der..
"Christian B. Andresen" <nobody@domain.country> skrev i en meddelelse
news:40b5cac5$0$168$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Martin / Fårevejle" <jadahva@hotmail.com> wrote in message
> news:40b5c87f$0$159$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hva er det?
>
> http://generalhorticulture.tamu.edu/prof/Recipes/Jambalaya/jambalaya.html
>
>
> --
> mvh/rg. Christian
> If it isn't broken, don't "fix" it --
> you may simply break it instead!
>
>



Christian B. Andrese~ (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 27-05-04 12:30


"Martin / Fårevejle" <jadahva@hotmail.com> wrote in message
news:40b5d043$0$135$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Damn.. er ik så go ud i det engelske der..

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=site%3Adk+jambalaya


--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!



Martin / Fårevejle (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Martin / Fårevejle


Dato : 27-05-04 12:51

Takker, (men i andre må gerne komme med flere forslag hvis i lyster)



JSM (27-05-2004)
Kommentar
Fra : JSM


Dato : 27-05-04 13:00

> Nogen der har en opskrift på deres livret, som ikke er alt for krydret
(børn
> skal spise med) ?
>
Kog en portion pasta. (Jeg foretrækker pastaskruer til den her ret). Så
tager du en ordentlig skvæt fløde, ca. 100 gram laks hakket i store tern og
god stor spiskefuld (grøn) Pesto + lidt salt og peber. Fløden og pestoen
røres sammen og bringes i kog. Laksen kommes i og simrer med i et par
minutter. Til sidst blander du pasta og sovs. Jeg synes det smager rigtigt
godt og det er både hurtigt og nemt at lave.

Mvh
Jesper



Ralph (28-05-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 28-05-04 15:00

"JSM" <sevelsted@spamnejtakpc.dk> skrev i en meddelelse
news:40b5d856$0$3056$14726298@news.sunsite.dk...
> Kog en portion pasta. (Jeg foretrækker pastaskruer til den her ret). Så
> tager du en ordentlig skvæt fløde, ca. 100 gram laks hakket i store tern
og
> god stor spiskefuld (grøn) Pesto + lidt salt og peber. Fløden og pestoen
> røres sammen og bringes i kog. Laksen kommes i og simrer med i et par
> minutter. Til sidst blander du pasta og sovs. Jeg synes det smager rigtigt
> godt og det er både hurtigt og nemt at lave.

Hvis du skifter skruer ud med pastabånd, kan ikke huske hvad de hedder, så
har du Brixtoftes livret, og DET borger da for kvalitet om noget, desværre
kan der KUN drikkes 8000 kr.s vin til, så find nogle små glas, og ring til
banken.


--
venligst
Ralph



JSM (29-05-2004)
Kommentar
Fra : JSM


Dato : 29-05-04 22:31


> Hvis du skifter skruer ud med pastabånd, kan ikke huske hvad de hedder, så
> har du Brixtoftes livret, og DET borger da for kvalitet om noget, desværre
> kan der KUN drikkes 8000 kr.s vin til, så find nogle små glas, og ring til
> banken.
>
>
Det er jo derfor jeg foretrækker skruer

Mvh
Jesper



[BitSeN] (27-05-2004)
Kommentar
Fra : [BitSeN]


Dato : 27-05-04 21:01

On Thu, 27 May 2004 12:29:12 +0200, "Martin / Fårevejle"
<jadahva@hotmail.com> wrote:

>Nogen der har en opskrift på deres livret, som ikke er alt for krydret (børn
>skal spise med) ?

I skal helt sikkert have "Tonnarelli congamberretti e punte di
asparagi" det smager RIGTIG godt, og er let at lave.

Vi hørte første gang om opskriften i programmet Pasta+ på TV2, du kan
finde opskriften her: http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=531370

God fornøjelse

mvh
Brian

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste