Hej
Spar den ene skefuld smør og brug madlavningsfløde( 18 % ) i stedet for
piskefløde (38 % )
--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.
"Trinita" <adads@olkajd.-dk> skrev i en meddelelse
news:c92kqp$nqu$1@news.cybercity.dk...
> Hej
> Nogen der kan finde en mere fedtfattig løsning på den her opskrift på
> skaldyrssuppe:
> Ingredienser: 1 lille dåse muslinger natural
> 1 stort løg
> 1 rød peberfrugt
> 2 spsk. smør
> 1 tsk. stærk karry
> 2 spsk. mel
> 1/2 l. fiskebouillon
> Lagen fra muslingerne
> 150 - 200 g. rejer eller hummerhaler
> 2 dl. tør hvidvin
> 11/2 dl. piskefløde
> 1 tsk. hakket persille
> Salt
> peber
>
> Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern. Kom smørret i
en
> gryde og sauter løg og peberfrugt. Drys melet over, rør om og tilsæt
> bouillon, muslingelage og hvidvin. Lad suppen simre 20 - 30 minutter.
Dette
> give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin. Tilsæt
> piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille. Varm suppen godt
> igennem og smag til med salt og peber.
>
> På forhånd tak.
> vh lisbeth
>
>
>