/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dyrekølle i weber
Fra : carsten


Dato : 24-05-04 16:22

Jeg får gæster i pinsen, og har netop bestilt en dyrekølle hos slagteren. På
www.weberforum.dk fandt jeg denne opskrift:

Læg kødet i en skål. Kom mariaden over og lad det trække i min. 2-3 timer
( gerne længere tid )
Brun købet over direkte varme og flyt det herefter til indirekte varme i ca.
1 time ( alt efter hvor rødt kødet skal være )
Gem noget af mariaden til at pense købet med en gang i mellem.
Mariaden består eks. af :
1 del olie
2 del soya
frisk ingefær
knust hvidløg - gerne med skal ( og gerne mange )
½ del balsamico
lime eller citronsaft ( fra 1 hel lime/citron )
salt og peber
laurbær-blade



Mit spørgsmål går så på,hvad jeg skal lave af tilbehør til sådan en fætter?
Har nogen en endnu bedre opskrift,er jeg åben for forslag!



Mvh

Carsten



 
 
mcloud (25-05-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 25-05-04 14:26


"carsten" <ceg@nospambll.dk> skrev i en meddelelse
news:40b21334$0$3710$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Jeg får gæster i pinsen, og har netop bestilt en dyrekølle hos slagteren.

> www.weberforum.dk fandt jeg denne opskrift:
>
> Læg kødet i en skål. Kom mariaden over og lad det trække i min. 2-3 timer
> ( gerne længere tid )
> Brun købet over direkte varme og flyt det herefter til indirekte varme i
ca.
> 1 time ( alt efter hvor rødt kødet skal være )
> Gem noget af mariaden til at pense købet med en gang i mellem.
> Mariaden består eks. af :
> 1 del olie
> 2 del soya
> frisk ingefær
> knust hvidløg - gerne med skal ( og gerne mange )
> ½ del balsamico
> lime eller citronsaft ( fra 1 hel lime/citron )
> salt og peber
> laurbær-blade
>
>
>
> Mit spørgsmål går så på,hvad jeg skal lave af tilbehør til sådan en
fætter?
> Har nogen en endnu bedre opskrift,er jeg åben for forslag!

> Hej Carsten

Mit forslag er flg:

Kartofler med svampe og salat:
1½ kg kogte kolde kartofler ristes gyldne på en stor pande med 3 finthakkede
skalotteløg i smør-olie.
Lige før servering tilsættes 400 gram ristede svampe ,der kan bruges
forskellige svampe også champignon,det hele krydres med salt og krydderriet
quatre epices (bland evt selv 125 gram hvid peber,10 gram nelliker,30 gram
ingefær og 35 gram friskrevet muskatnød) det kan evt købes på apoteket eller
i MATAS eller i velassoterede forretninger.Alle krydderierne skal være
pulveriseret.

SALAT:
1 fintsnittet icebergsalathoved blandes med 150 kolde kogte selleri tern,1
fintsnittet fennikel og 1 fintsnittet rød peberfrugt i en
olie-vineddikemarinade (smag til efter behag ),krydret med hvidløg og
dijonsennep.


--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste