/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Saltede vinblade
Fra : Karoline Larsen


Dato : 23-05-04 10:44

Er der nogle der ved hvordan man laver de saltede vinblade der ofte kan
købes på glas hos grønthandlerne?

mvh Karoline



 
 
mcloud (23-05-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 23-05-04 11:46


"Karoline Larsen" <SLETDETTEklarsen@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:40b07267$0$174$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Er der nogle der ved hvordan man laver de saltede vinblade


Hej Karoline
Du kan ikke lave vinblade,men du kan bruge de saltede man kan købe ,spøg til
side.
Du skal udvande bladene i vand og så kan du fylde dem med alt hvad du har
lyst til. og pakke dem i små forårsrullepakker.
Fisk og ris ---Kød og ris--- grøntsager --kød--og forskellige krydderier.
Hvis du kan oversætte fra Engelsk er der tusindvis af gode opskrifter på
nettet.
Det du vil lave hedder nemlig" Dolmades"
Her er et enkelt link til en opskrift som jeg selv bruger
http://www-2.cs.cmu.edu/~mjw/recipes/ethnic/greek/grk-dolmades-avgolomeno.html
God fornøjelse

--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.



Karoline Larsen (23-05-2004)
Kommentar
Fra : Karoline Larsen


Dato : 23-05-04 12:12


"mcloud" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:40b080cf$0$3051$14726298@news.sunsite.dk...

> Hej Karoline
> Du kan ikke lave vinblade,men du kan bruge de saltede man kan købe ,spøg
til
> side.
> Du skal udvande bladene i vand og så kan du fylde dem med alt hvad du har
> lyst til. og pakke dem i små forårsrullepakker.
> Fisk og ris ---Kød og ris--- grøntsager --kød--og forskellige krydderier.
> Hvis du kan oversætte fra Engelsk er der tusindvis af gode opskrifter på
> nettet.
> Det du vil lave hedder nemlig" Dolmades"
> Her er et enkelt link til en opskrift som jeg selv bruger
>
http://www-2.cs.cmu.edu/~mjw/recipes/ethnic/greek/grk-dolmades-avgolomeno.ht
ml
> God fornøjelse
>
> --
> mvh. Kim Rasmussen
> www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet.
>

Måske var det lidt uklart men jeg tænkte rent faktisk på selve det at gemme
vinblade på glas i en eller anden lage, til senere brug når de ikke længere
kan plukkes friske. En løsning kunne selvfølgelig nok være at fryse dem, men
hvis der er nogle der kan fortælle noget om selve det at salte/sylte dem
ville jeg blive glad.




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste