|
| rygning med lyng Fra : S.B. |
Dato : 23-05-04 06:46 |
|
Har hørt at folk bruger lyng til at give smag når de ryger deres mad.
Synes ikke at kunne finde noget om det, mend kan man også gøre det i sin
grill, på samme måde som man bruger hickory?
Hvilken lyng bruger man så, kører man bare ud på heden og plukker noget, og
vipper ned i kullene?
Og hvilket kød kam man bruge det til
Søren
| |
Kurt Jense (22-10-2004)
| Kommentar Fra : Kurt Jense |
Dato : 22-10-04 14:24 |
|
> Har hørt at folk bruger lyng til at give smag når de ryger deres mad.
>
> Synes ikke at kunne finde noget om det, mend kan man også gøre det i sin
> grill, på samme måde som man bruger hickory?
>
> Hvilken lyng bruger man så, kører man bare ud på heden og plukker noget,
og
> vipper ned i kullene?
> Og hvilket kød kam man bruge det til
>
> Søren
Hej.
Prøv at købe nogle aromat træstykker, det fås i Bauhaus, læ g det i vand
nogle timer, så oven på kullene, giver en dejlig aroma.
De er ikke specielt til rygning, kun til at gi' smag
Kurt J
Odense
| |
|
|