/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rabarbar smuldre kage
Fra : Kate Hald


Dato : 21-05-04 18:29

Hej NG

Nu er jeg så heldig at jeg har fået et bundt rabarbar.

Jeg kan bare ikke finde den der nemme opskrift hvor man har noget smuldredej
af en art, som man bare drysser over rabarbar eller anden frugt og smider i
ovnen.

Er der nogen der kan hjælpe?



 
 
Padmé Amidala (21-05-2004)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 21-05-04 21:17


"Kate Hald" <khald@SLETofir.dk> wrote in message
news:40ae3c1c$0$299$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Nu er jeg så heldig at jeg har fået et bundt rabarbar.
>
> Jeg kan bare ikke finde den der nemme opskrift hvor man har noget
smuldredej
> af en art, som man bare drysser over rabarbar eller anden frugt og smider
i
> ovnen.
>
> Er der nogen der kan hjælpe?
>

Tjaa, sådan lidt på slump kan jeg vel..

500 gram frisk frugt..om det er æbler, rabarber, pærer eller...
50 gram lurpak
75-100 gram mel (alt efter hvor tør du vil have dejen..)
evt. kanel..
ca. 30 minutter i ovnen ved 200 grader..


VH
Padmé



Christina G (21-05-2004)
Kommentar
Fra : Christina G


Dato : 21-05-04 21:36


"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> wrote in message
news:40ae63c3$0$178$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...

> >
>
> Tjaa, sådan lidt på slump kan jeg vel..
>
> 500 gram frisk frugt..om det er æbler, rabarber, pærer eller...
> 50 gram lurpak
> 75-100 gram mel (alt efter hvor tør du vil have dejen..)
> evt. kanel..
> ca. 30 minutter i ovnen ved 200 grader..
>

Har du ikke glemt sukker? Jeg plejer ca. at bruge 1 1/3 del mel, 1 del
sukker (lidt mere eller mindre, alt afhængig af hvor sød man vil have det
og smør til det passer. Dvs. til det hænger sammen, men stadig smuldrer
mellem hænderne på en.
Kanel er lækker som ekstra, eller vaniljesukker.

Mvh, Christina



Padmé Amidala (22-05-2004)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 22-05-04 12:11


"Christina G" <christina-g@nospam.dk> wrote in message
>
> Har du ikke glemt sukker? Jeg plejer ca. at bruge 1 1/3 del mel, 1 del
> sukker (lidt mere eller mindre, alt afhængig af hvor sød man vil have det
> og smør til det passer. Dvs. til det hænger sammen, men stadig
smuldrer
> mellem hænderne på en.
> Kanel er lækker som ekstra, eller vaniljesukker.
>
> Mvh, Christina
>

Jo, selvfølgelig har jeg det.. Godt du er mere vågen end mig
Jeg plejer at bruge ca 100 gram rørsukker til den portion..

VH
Padmé



Kate Hald (22-05-2004)
Kommentar
Fra : Kate Hald


Dato : 22-05-04 17:20

> > Har du ikke glemt sukker? Jeg plejer ca. at bruge 1 1/3 del mel, 1 del
> > sukker (lidt mere eller mindre, alt afhængig af hvor sød man vil have
det
> > og smør til det passer. Dvs. til det hænger sammen, men stadig
> smuldrer
> > mellem hænderne på en.
> > Kanel er lækker som ekstra, eller vaniljesukker.
> >
> > Mvh, Christina
> >
>
> Jo, selvfølgelig har jeg det.. Godt du er mere vågen end mig
> Jeg plejer at bruge ca 100 gram rørsukker til den portion..
>
> VH
> Padmé

Tak skal i have. Jeg går straks igang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408538
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste