> > Vi har købt en iwsmaskoine (Kenwood), men de første gange is har
> > ligesom skuffet, for isen bliver lidt grynet. Er der noget galt med
> > maskinen elller mede opskriften elller bliver hjemmelavet is altid
> > sådan?
> Som det allerede er nævnt, er det lettere at svare hvis du fortæller om
> opskriften.
> Min første indskydelse er, at hvis du har brugt en metode, hvor du blander
> varm fløde og æggemasse, så kan du have blandet for hurtigt/vamrt og
dermed
> fået æggene til at "sætte sig" alt for meget.
For eksemplets skyld, kan jeg da lige tilføje at jeg selv har en Kenwood
maskine, og bruger gerne denne opskrift:
http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk/opskrifter/0483.htm
Det giver - hos mig, i hvert fald
- en *særdeles* silkeblød
is-konsistens.
--
mvh
Kim Jensen
// NewsCaster.dk // R2DVD.com // Port80.biz //