"Torben" <usenet_mail@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:40a9a47d$0$213$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Gruppe,
>
> jeg får gæster i morgen og skal i den forbindelse lave en 2½ kg oksefilet.
> Jeg har ikke prøvet at lave sådan en "svend" før, så gode råd ønskes.
Måske
> den kunne marineres ??
>
> Jeg påtænker at lave oksefileten i min kuglegrill, så mon ikke ca. 2 timer
> kan gøre det ??
>
> mvh & på forhånd tak !
> Torben
>
> Hej Torben
Selvfølgelig kan dyret marineres.
Hvis der er knald på din grill og du bruger briketter med høj brandværdi
ville jeg ikke give stegen mere end 35 min pr kilo.og hvile.( Stegen skal
være helt optøet hvis den har været frosset )
Det allerbedste er at bruge et stegetermometer evt. digitalt ( De er på
tilbud mange steder lige nu ) ,med det kan du sig præcis hvornår stegen er
perfekt.
Tag stegen ud når termometer viser 60-65 grader for rødt-medium -næsten
gennemstegt.
--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.