Hej Dorte,
uha tak for de mange links. Dem kan jeg helt sikkert bruge, men der er
blevet brugt hakket oksekød, og det jeg normalt har fået er nogle
strimler. Kan man købe sådan noget, og hvordan skal man så tilberede
det??
/K
"Dorte Klerke" <dorte@home2.gvdnet.dk> wrote in
news:307pc.163967$jf4.8415504@news000.worldonline.dk:
>> Når jeg er på mexicansk restaurant får jeg altid en hammer god
>> enchilada med oksekød.
>>
>> Nogen der har sådan en opskrift? Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg
>> skal bruge og, hvordan jeg skal tilberede det.
>
> Hej k
> Tjah man får en masse opskrifter frem når man søger på google, både
> engelske og danske, men nu ved jeg ikke helt hvordan den opskrift du
> vil have skal være.
>
> Men på
www.dk-kogenbogen.dk fandt jeg godt nok en vegataropskrift
>
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12198,
> men længere ned på siden (efter at have søgt på navnet), kom der en
> opskrift men oksekødsfyld til enchiladas
>
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12909, så
> jeg ved ikke om man bare kan kombinere det.
>
> Ellers er der en på solopskrifter
>
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0510628.html, desuden er der
> mange andre links når man søger på google:
>
http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexicansk+enchiladas&meta
> (dansk)
>
>
http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexican+enchiladas&meta
> (engelsk)
>
> Jeg synes faktisk denne opskrift ser vældig lækker ud
>
http://www.deliaonline.com/recipes/r_0000001411.asp, men ligner det
> noget af det du fik? Kan du huske hvad der mere var i end oksekød? For
> det lader til, der findes mange forskellige opskrifter/mange
> varianter.
>
> Dorte
>
>