|
| Højreb Fra : Ralph |
Dato : 12-05-04 18:58 |
|
rest fra konfirmation, stegt, afkølet, køleskab et par dage, fryser.
Nu er den så stivfrossen, men lækkert mørt kød, det ville jeg gerne bruge
til andet end biksemad - SKAL det opvarmes pga. bakterier, eller kan det
spises optøet, koldt med en bagt kartoffel*) lidt asparges og salat.
Ideer tak.
*) bagt kartoffelfyld, prøv med halvt danablue halvt cremefraiche, lækkert,
lækkert.
--
venligst
Ralph
| |
Inger Pedersen (12-05-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 12-05-04 19:09 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
> Nu er den så stivfrossen, men lækkert mørt kød, det ville jeg gerne bruge
> til andet end biksemad -
Det kan jeg da godt forstå.
> SKAL det opvarmes pga. bakterier,
Næh - det kriminelle tidspunkt er tiden i køleskabet, når først det er
frosset, sker der ligesom ikke ret meget.
Og du ville vel heller ikke føle dig tvunget til at gennemvarme en steg
efter et par dage i køleskab?
> eller kan det
> spises optøet, koldt med en bagt kartoffel*) lidt asparges og salat.
Det kan det da.
Noget andet er, at jeg ville opvarme det på grund af smagen - jeg synes,
stegt/kogt kød smager mere nytilberedt på den måde.
Hilsen Inger
| |
|
|