/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forret og dessert???
Fra : hedegaard


Dato : 06-05-04 11:14

Hovedretten er dyreryg m kartofler og waldorfsalat... Jeg mangler
inspiration til forret og dessert?..

VH Tina



 
 
Rømer (06-05-2004)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 06-05-04 11:28

Lyder godt - er det til mange eller bare en lille hyggelig middag - har du
folk i køkkenet eller skal det være nemt, så I ikke skal rende frem og
tilbage?



anders (06-05-2004)
Kommentar
Fra : anders


Dato : 06-05-04 12:00

Jeg har haft succes med denne forret: http://www.foodstar.dk/rejer-jan.asp



mcloud (06-05-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 06-05-04 12:11


"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:409a0ff6$0$517$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hovedretten er dyreryg m kartofler og waldorfsalat... Jeg mangler
> inspiration til forret og dessert?..

Hej Tina
Her er et forslag:
http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=59
http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=42
velbekommen
mvh mcloud




Frank Løkkegaard (06-05-2004)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 06-05-04 12:34

"hedegaard" <hedegaard@fjernmigchristiansen.mail.dk> writes:
>Hovedretten er dyreryg m kartofler og waldorfsalat... Jeg mangler
>inspiration til forret og dessert?..

En lille tallerken med dette i mundrette bidder er en fin lille forret,
der som regel skaber glæde. det ser godt ud og der er noget for enhver
smag:

Gedeost i krydderolie
Grillet græsk ost
Bresaola rullet sammen om en tynd stav rød peberfrugt
En terning-stor stump valdnøddepaté
En lille kabanosi-pølse, delt i to (findes i størelser som en lille
cocktail-pølse)
Auberginemos rørt op med rød pesto og lagt på et lille stykke brød (stik
det ud med et snapseglas)
Syltede grillede artiskokhjerter
Et par gode sorte oliven og et par må duske persille

Når forretten er spist, så server en lille kugle limesorbet - det renser
munden, frisker op og sætter en i stand til at glæde sig til hovedretten.


Desserten - tja tror nok jeg bare ville lave en lille lækker
frugtanretning (friske frugter og et par syltede af salgsen, hvis du kan
opstøve nogle gode nogle)

--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Jeg skælver for mit land, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig. Thomas
Jefferson



Ralph (06-05-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 06-05-04 16:11

"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b062609e53b9aca00361ec83a.6260b3a@net.dialog.dk...
> Gedeost i krydderolie
> Grillet græsk ost
> Bresaola rullet sammen om en tynd stav rød peberfrugt
[snip .- en masse lækkert]

Hold da op, er kopieret og gemt, sidder lige og tænker på en undskyldning
for at invitere gæster, lyder godt nok lækkert.


--
venligst
Ralph




Inger Pedersen (06-05-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 06-05-04 16:50


"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:409a0ff6$0$517$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hovedretten er dyreryg m kartofler og waldorfsalat... Jeg mangler
> inspiration til forret og dessert?..

Det er forår nu - og dette er både enkelt, let og lækkert sammen med vildt:
Det kan laves dagen før.

Agurkerand med rejer og cremefraichesovs med hvidløg og dild - jeg skal
gerne give opskriften, hvis du er interesseret.

Frossen hindbær-fløde: Pisk fløden, mas nogle hindbær let og rør dem med
sukker efter smag. Bland det i fløden (evt. med et lille skvæt alkohol til
at gøre isen blødere). Hæld i portionsglas - stil i fryseren - pynt evt. ved
servering med et helt hindbær.


Hilsen Inger



Frank Løkkegaard (06-05-2004)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 06-05-04 23:10

"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:
>Hold da op, er kopieret og gemt, sidder lige og tænker på en undskyldning
>for at invitere gæster, lyder godt nok lækkert.

Jeps - det er bare så lækkert, en masse smagsoplevelser, der oven i købet
spiller fantastisk godt sammen.
Lavede det første gang til en lille reception, hvor der skulle stå 50 små
tallerkner klar. Siden er det blevet en jævnlig lille lækker servering når
der kommer gæster, der lige skal have "et eller andet"

--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Jeg skælver for mit land, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig. Thomas
Jefferson



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste