/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chorizo
Fra : Erling Hansen


Dato : 02-05-04 09:31

Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
nede på en halv snes dage.
mvh
Erling

 
 
Peter Westh (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 02-05-04 09:55

Pizza!

/Peter

"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling



Erling Hansen (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 02-05-04 10:28

Peter Westh <pwesth@tiscali.dk> wrote:

> Pizza!
>
> /Peter
>
> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
> news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> > Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> > Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> > nede på en halv snes dage.
> > mvh
> > Erling

Hej Peter. Ja, selvklart - det skal prøves.
Sjovt at møde dig her.
Erling (spillemanden)

Peter Westh (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 02-05-04 19:40

"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse > Sjovt at møde dig
her.
> Erling (spillemanden)

Hæ hæ - ja, jeg har en navnebroder, der er musiker, men det er jeg desværre
ikke.

/Peter



Erling Hansen (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 02-05-04 20:05

Peter Westh <pwesth@tiscali.dk> wrote:

> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse > Sjovt at møde dig
> her.
> > Erling (spillemanden)
>
> Hæ hæ - ja, jeg har en navnebroder, der er musiker, men det er jeg desværre
> ikke.
>
> /Peter

OK. - navnet er ikke særlig almindeligt, så du må undskylde
fejltagelsen.
mvh
Erling

Padmé Amidala (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 02-05-04 10:51

Paella naturligvis..

VH
Padmé



Erling Hansen (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 02-05-04 12:58

Padmé Amidala <gsagae@geagnhwo.com> wrote:

> Paella naturligvis..
>
> VH
> Padmé

OK. Er det ikke svært at lave? Jeg har umiddelbar respekt for lokale
retter, der har en lang tradition bag sig. Der er meget man ikke kan
læse sig til.
mvh
Erling

Jørgen Flainard (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Flainard


Dato : 02-05-04 16:21


Mik Snack lavede engang spansk kylling, har ledt på DR, men kunne ikke lige
genfinde opskriften og min hukommelse er ikke helt præcis, men det var noget
med en hel parteret kylling vendt i salt og rosenpaprika, stegt i smør
sammen med hakket chorizo. Så skulle der en dåse flåede cherry tomater og
noget spansk sherry i, og så skulle det stå i en times tid.
Mængdeangivelserne må du drømme dig til... plejer selv at lave det med
peberfrugt og måske forårsløg og serverer det med ris til

J


"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling



Lisbeth Jacobsen (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 02-05-04 18:50

"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...

> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår?

Her i huset bruges Chorizo til pizza, som en anden har foreslået.

Men den spises også ofte til brunch..... skæres i passende skiver og ristes
på panden.
Serveres med stegte kartofler (gerne råstegte), spejlæg, Heinz tomatketchup
og en ordentlig baljefuld kaffe.

Mvh. Lisbeth



Erling Hansen (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 02-05-04 20:05

Lisbeth Jacobsen <LisbethJacobsen821_nospam@hotmail.com> wrote:

> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
> news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
>
> > Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> > Chorizo-pølse indgår?
>
> Her i huset bruges Chorizo til pizza, som en anden har foreslået.
>
> Men den spises også ofte til brunch..... skæres i passende skiver og ristes
> på panden.
> Serveres med stegte kartofler (gerne råstegte), spejlæg, Heinz tomatketchup
> og en ordentlig baljefuld kaffe.
>
> Mvh. Lisbet

Tusind tak for gode råd. De lyder så godt at jeg nok må ned og hente en
pølse mere.
mvh
Erling

anders (02-05-2004)
Kommentar
Fra : anders


Dato : 02-05-04 21:33

lav en god suppe

skær alm. løg og hvidløg i tern og svits dem i en gryde, tilsæt derefter
grøntsagsboullion. smid kartofler skåret i tern, samt pølsen også skåret i
tern, indtil kartoflrne er kogt. smag til med knust chili, salt og peber

det er godt

velbekommen anders
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste