"My" <fup@mail.ss> skrev i en meddelelse
news:408bc66a$0$170$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> Denne her har jeg selv haft succes med at have med på arbejde. Og så
> bliver den ikke tør selv om den er bagt dagen før.
>
> Chokoladekage med guf
>
> 4 æg
> 350 g sukker
> 225 g mel
> 1 tsk vanillesukker
> 3 tsk bagepulver
> 3 spsk kakao
> 1½ dl mælk
> 225 g plantemargarine
>
> Glasur:
> 100 g plantemargarine
> 3 spsk kold kaffe
> 50 g kokosmel
> 185 g flormelis
> 3 spsk kakao
>
> 1.Pisk æg og sukker rigtig godt.
> 2.Tilsæt mel, vanilje, bagepulver og cacao skiftevis med mælken.
> 3.Til sidst tilsættes den smeltede plantemargarine.
> 4.Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir,
> og bager ca. 50 min. ved 185 grader.
>
> Til glasuren hældes alle ingredienserne i en gryde,
> og gives et kort opkog.
> Det hældes over den færdige kage, der køles af, før den spises.
Skal den ikke bages efter at glasuren er kommet på?
Vil bare være helt sikker