/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chokoladebardesserter?
Fra : mood


Dato : 19-04-04 14:36

En gang havde jeg en opskrift på noget med Bounty med ananas , noget med man
smelter Bountybar og bruger ananas måske ved at putte det i det smeltede
chokolade, kender nogen opskriften? Den blev vist på TV2 for længe siden. Så
findes der også en opskrift hvor man bruger Marsbar som smeltes og i puttes
guldkorn og smør, hvorefter det puttes i en form og kan skæres ud i stykker
når den er størknet, men jeg mangler opskriften på hvor meget der skal i
osv? Eller sidder her nogen med andre lækre opskrifter i den stil?



 
 
Ukendt (19-04-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-04-04 17:25


"mood" <iam@jubiimail.dk> skrev i en meddelelse
news:4083d5ac$0$479$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> En gang havde jeg en opskrift på noget med Bounty med ananas , noget med
man
> smelter Bountybar og bruger ananas måske ved at putte det i det smeltede
> chokolade, kender nogen opskriften? Den blev vist på TV2 for længe siden.

> findes der også en opskrift hvor man bruger Marsbar som smeltes og i
puttes
> guldkorn og smør, hvorefter det puttes i en form og kan skæres ud i
stykker
> når den er størknet, men jeg mangler opskriften på hvor meget der skal i
> osv? Eller sidder her nogen med andre lækre opskrifter i den stil?

Jeg har denne i gemmerne (endnu ikke afprøvet, men lyder lækker):


Dybstegte Bounties


Ca. 2 liter solsikkeolie eller anden planteolie til dybstegning.
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl. mineralvand
8 mini Bounty

Hæld olien i en gryde og tænd. Rør dejen sammen. Når olien syder, tager du
en bounty, dypper den grundigt i dejen til den er dækket af et tykt, hvidt
lag og lægger den derefter i olien. I begyndelsen daler den til bunds, men
efter nogle sekunder kan du forsigtigt frigøre den med en gaffel, og den vil
stige boblende til vejrs. Den skal have ca. 3 minutter - til den er let
gyldenbrun.

Server den varm med sorbetis og/eller frisk ananas.

Tina





Peter Jespersen (21-04-2004)
Kommentar
Fra : Peter Jespersen


Dato : 21-04-04 19:03

On Mon, 19 Apr 2004 18:25:26 +0200, Tina wrote:

<snip>

>Dybstegte Bounties

Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
kun være godt

Live long and prosper...
_________________________________________________________________
Peter Jespersen, member of Team OS/2 Denmark, Linux User #148303
flywheel@illogical.dk
http://www.illogical.dk
Friends don't let friends use Windows.




Peter Westh (21-04-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 21-04-04 21:28

Så vidt jeg husker, prøsenterede Nigella Lawson opskriften som en variation
over en anden opskrift: Dybstegt Marsbar.

/P


"Peter Jespersen" <flywheel@tiscali.ddk> skrev i en meddelelse
news:syljurrygvfpnyvqqx.hwjjwq3.pminews@news.tele.dk...
On Mon, 19 Apr 2004 18:25:26 +0200, Tina wrote:

<snip>

>Dybstegte Bounties

Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
kun være godt

Live long and prosper...
_________________________________________________________________
Peter Jespersen, member of Team OS/2 Denmark, Linux User #148303
flywheel@illogical.dk
http://www.illogical.dk
Friends don't let friends use Windows.





Ukendt (21-04-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 21-04-04 21:34


"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:4086d96c$0$276$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Så vidt jeg husker, prøsenterede Nigella Lawson opskriften som en
variation
> over en anden opskrift: Dybstegt Marsbar.

Det kan godt passe.

Bounty lyder for min gane bedre end Marsbar. ;)

Tina



Knud Winckelmann (21-04-2004)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 21-04-04 22:11

Således skrev "Peter Jespersen" <flywheel@tiscali.ddk> i
dk.kultur.mad+drikke Wed, 21 Apr 2004 18:02:50 +0200 (CEST):

>>Dybstegte Bounties
>
>Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
>kun være godt

Anthony Bourdain har i "The Cook's Tour" et interessant afsnit om en
aften han tilbragte på en skotsk "chippie" efter en druktur.

Der dybsteges fish'n chips, haggis, pies, pølser, en Mars-bar ("bloody
napalm") og der afsluttes med en pizza-slice og et pickled æg, for
princippets skyld...

Knud
--
Np: Great Teacher Onizuka - OST 2 - Hitori No Yoru

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste