Når jeg laver is selv, er det som regel ikke som ispinde, men i
litervis.... Det smager jo godt
Jeg bruger ½ liter Mathilde desertsovs og ½ liter fløde. Jeg pisker begge
dele i hver sin skål. Fløden til den er som flødeskum inden jeg hælder begge
dele sammen. Hertil kan jeg efter smag tilsætte hakkede mandler, nødder,
eller som oftest en halv pose "Rutebiler" som er temmelig knuste. Husk under
indfrysning at røre i massen så den ikke krystaliserer.
God fornøjelse og Bon Appetit
"egc" <nospamgismo@events.dk> skrev i en meddelelse
news:40810b1d$0$494$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nu starter is spiseriet snart igen. Hvem har den/de bedste opskrifter på
> vanilieis, chokoladeis og måske appelsinsorbet is.
> Eller bare kom med den i syntes er god.
>
> --
> Med venlig hilsen
> Ester C
> fjern nospam i min email
> --
> dont kill the messenger
>
>