/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
O'fino
Fra : Ukendt


Dato : 14-04-04 18:58

Hej NG.

Er der nogen der kender en opskrift på noget lignende O'fino retten fra
Mirácoli??

Jeg har her til aften lavet en lidt mislykket gang pasta i ovn;
pasta i et fad,
lidt kogende vand over,
gulerødder og broccoli henover,
små kyllinge stykker over det hele,
og til sidst mornay sauce og lidt croutoner som prikken over i'et!

En pæn halv time i ovnen, og skruerne var næsten klar, der var bid i
gulerødderne og kyllingestykkerne havde vist fået rigeligt...
og så kom problemet: fadet flød med vand iblandet mornay-sauce og jeg blev
nødt til at hælde det fra, men det jo der meget af smagen er.. så hvis I
skulle ligge inde med en opskrift på pasta i ovn, vil jeg meget gerne høre.

/MM




 
 
Frank Løkkegaard (14-04-2004)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 14-04-04 20:06

"MM" <mette(snabela)marmet.dk> writes:
> så hvis I
>skulle ligge inde med en opskrift på pasta i ovn, vil jeg meget gerne
>høre.

Såre simplet - lav pastaen i forvejen - blot skal den ikke koges helt
færdig, ca den halve tid, ingen vand men kun mornay saucen.

--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Jeg skælver for mit land, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig. Thomas
Jefferson



bb (14-04-2004)
Kommentar
Fra : bb


Dato : 14-04-04 21:04

>"MM" <mette(snabela)marmet.dk> writes:
>> så hvis I
>>skulle ligge inde med en opskrift på pasta i ovn, vil jeg meget gerne
>>høre.
>
>Såre simplet - lav pastaen i forvejen - blot skal den ikke koges helt
>færdig, ca den halve tid, ingen vand men kun mornay saucen.

Forresten - er der nogen der ved hvordan man kan lave en rimelig tro
kopi af tomatsaucen i O'fino?

alfaekko (14-04-2004)
Kommentar
Fra : alfaekko


Dato : 14-04-04 22:19


"bb" <^_^@mail.com> skrev i en meddelelse
news:176r70hfum1d7manmlosso62ijadn7oj1f@4ax.com...
> >"MM" <mette(snabela)marmet.dk> writes:
> >> så hvis I
> >>skulle ligge inde med en opskrift på pasta i ovn, vil jeg meget gerne
> >>høre.
> >
> >Såre simplet - lav pastaen i forvejen - blot skal den ikke koges helt
> >færdig, ca den halve tid, ingen vand men kun mornay saucen.
>
> Forresten - er der nogen der ved hvordan man kan lave en rimelig tro
> kopi af tomatsaucen i O'fino?



....Jeg synes det er en sørgelig verden, hvor folk gerne vil efterligne
kedelige færdigretter.
Køb en kogebog, nogle gode råvarer, og LAV MAD. Det behøver ikke være så
svært.

Men lad da være med at lade hel- og halvfabrikata være idealet.

Er jeg snobbet? Måske!
Jeg bliver bare så ked af det

Anders



-V- (15-04-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 15-04-04 00:08

alfaekko wrote:
> ...Jeg synes det er en sørgelig verden, hvor folk gerne vil efterligne
> kedelige færdigretter.
> Køb en kogebog, nogle gode råvarer, og LAV MAD. Det behøver ikke være
> så svært.
>
> Men lad da være med at lade hel- og halvfabrikata være idealet.
>
> Er jeg snobbet? Måske!
> Jeg bliver bare så ked af det


Godt brølt, løve.





-V-



bb (15-04-2004)
Kommentar
Fra : bb


Dato : 15-04-04 11:45

>> Forresten - er der nogen der ved hvordan man kan lave en rimelig tro
>> kopi af tomatsaucen i O'fino?
>
>
>
>...Jeg synes det er en sørgelig verden, hvor folk gerne vil efterligne
>kedelige færdigretter.
>Køb en kogebog, nogle gode råvarer, og LAV MAD. Det behøver ikke være så
>svært.
>
>Men lad da være med at lade hel- og halvfabrikata være idealet.
>
>Er jeg snobbet? Måske!
>Jeg bliver bare så ked af det

Jeg har desværre ikke samme holdning til madlavning som dig, beklager.
Jeg gider ikke opfinde den dybe tallerken om igen ved at forsøge mig
frem hvis der findes gode opskrifter man kan følge, og jeg er jo netop
på jagt efter noget der smager hen ad denne sauce

alfaekko (16-04-2004)
Kommentar
Fra : alfaekko


Dato : 16-04-04 06:45


>
> Jeg har desværre ikke samme holdning til madlavning som dig, beklager.
> Jeg gider ikke opfinde den dybe tallerken om igen ved at forsøge mig
> frem hvis der findes gode opskrifter man kan følge, og jeg er jo netop
> på jagt efter noget der smager hen ad denne sauce


Jamen, det er jo netop min pointe. Køb eller lån kogebøger, og så lav noget
mad af gode råvarer, efter afprøvede opskrifter. Der findes sikkert 100
forskellige slags tomatbaserede sovse til pasta.
Jeg synes blot, at det er trist hvis Miracoli-kemisk-kunstig smag bliver
idealet.
Det svarer lidt til selv at ville lave jordbær-is, men den skal smage
ligesom det lyserøde i regnbueis. Og det kommer den altså ikke til med
jordbær.
Jeg vil ikke nedgøre dine smagsløg eller din madlavning, man da du nu
tilsyneladende godt gider at lave mad, kan du da godt prøve at nå et andet
mål end færdigrets-smagen. Ellers kunne du jo ligeså godt bare lave den.

God fornøjelse i køkkenet

Anders



Kim Jensen (14-04-2004)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 14-04-04 21:31

> Jeg har her til aften lavet en lidt mislykket gang pasta i ovn;
> pasta i et fad,
> lidt kogende vand over,
> gulerødder og broccoli henover,
> små kyllinge stykker over det hele,
> og til sidst mornay sauce og lidt croutoner som prikken over i'et!
> En pæn halv time i ovnen, og skruerne var næsten klar, der var bid i
> gulerødderne og kyllingestykkerne havde vist fået rigeligt...
> og så kom problemet: fadet flød med vand iblandet mornay-sauce og jeg blev
> nødt til at hælde det fra, men det jo der meget af smagen er.. så hvis I
> skulle ligge inde med en opskrift på pasta i ovn, vil jeg meget gerne
høre.

Her må jeg så anbefale følgende super-lette ting:

* Pasta penne koges som de nu skal
* Pasta dryppes godt af og røres med mascarpone, tallegio,
snittede løg, en god krydret chorizo i små stykker, salt og peber
(i nævnte rækkefølge)
* Hældes i et fad og sættes i en forvarmet ovn i 10-15 minutter


--
mvh
Kim Jensen
// NewsCaster.dk // R2DVD.com // Port80.biz //



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste