|
| Væddemål! Fra : Nette |
Dato : 13-04-04 12:50 |
|
Hej gruppe...
Gider i lige løse et problem for os?
Her i påsken: skidenæg.
Må man opvarme en sennepssovs eller ej?
Dvs. eventuelt lave den dagen før eller om morgenen og så genvarme den til
frokost når gæsterne er kommet?
PFT
Nette
| |
Inger Pedersen (13-04-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 13-04-04 12:56 |
|
"Nette" <nettesnetpost@hotmailsletdette.com> skrev i en meddelelse
>
> Gider i lige løse et problem for os?
>
- i hvert fald gerne forsøge på det
> Her i påsken: skidenæg.
>
> Må man opvarme en sennepssovs eller ej?
> Dvs. eventuelt lave den dagen før eller om morgenen og så genvarme den til
> frokost når gæsterne er kommet?
Det må man vel sådan set selv bestemme.
Den bliver næppe bedre af det.
Det, man IKKE må, er at lade sennepssovs koge, da smagen så ødelægges.
Og generelt siger man, at mad, der skal opvarmes, skal koges igennem, så-e
jeg er bange for, at I kan fortsætte diskussionen til næste påske.
Men hvis det er jeres største problem, står det vel ikke så ringe til endda?
Hilsen Inger
| |
Nette (15-04-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 15-04-04 05:33 |
|
"Inger Pedersen" skrev i en meddelelse news:c5gkhe$svq$1@sunsite.dk...
> Det må man vel sådan set selv bestemme.
Jo jo, selvølgelig, men hvis det kan få 15 mennesker indlagt, så ved jeg nu
godt, hvad jeg vil vælge.
> Den bliver næppe bedre af det.
> Det, man IKKE må, er at lade sennepssovs koge, da smagen så ødelægges.
Ok, de gange jeg har lavet den i forvejen, har jeg da ladet den koge
igennem, kunne aldrig finde på andet. Smagen har nu ikek fejlet noget, men
smag er jo forskellig.
> Men hvis det er jeres største problem, står det vel ikke så ringe til
endda?
Nææ, det kan man vel ikke sige og her bagefter kan jeg også kun konkludere
at jeg ikke fik hele familien sendt på påskeferie på hospitalet, som nogle
påstod kunne ske.
Mange tak for hjælpen.
Nette
| |
Inger Pedersen (15-04-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 15-04-04 06:33 |
|
"Nette" <nettesnetpost@hotmailsletdette.com> skrev i en meddelelse
>
> Jo jo, selvølgelig, men hvis det kan få 15 mennesker indlagt, så ved jeg
nu
> godt, hvad jeg vil vælge.
Osse her.
klip
> Nææ, det kan man vel ikke sige og her bagefter kan jeg også kun konkludere
> at jeg ikke fik hele familien sendt på påskeferie på hospitalet, som nogle
> påstod kunne ske.
Ok - min fantasi rakte ikke til, at nogen kunne påstå det
Hilsen Inger
| |
Lisbeth Jacobsen (15-04-2004)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 15-04-04 20:32 |
|
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:c5gkhe$svq$1@sunsite.dk...
> Det, man IKKE må, er at lade sennepssovs koge, da smagen så ødelægges.
Jeg skulle selv lave skidne æg i påsken og læste derfor flere opskrifter.
Flere af dem nævnte, at sovsen ikke må koge EFTER den er smagt til med
sennep, fordi sennepen så kan blive bitter.
Summasumarum kan man bare lave retten næsten færdig og smage den til med
sennep i sidste øjeblik. Sådan gjorde jeg det selv. Så kan man endda koge
den op igen, om man synes det skal til. Man putter bare æg og sennep i til
sidst.
Jeg lavede i øvrigt skidne æg på vagtelæg (kogt 2 min) - og dryssede med
sprødstegte baconterninger og purløg. Det vakte stor jubel. Flere af
gæsterne havde aldrig smagt skidne æg og var ret skeptiske overfor noget så
banalt. Andre havde ikke fået det i årevis. Men ingen havde før fået retten
med små, nuttede vagtelæg *S*
Mvh. Lisbeth
| |
Nette (28-04-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 28-04-04 11:32 |
|
"Lisbeth Jacobsen" skrev i en meddelelse
news:407ee3db$0$18663$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
< Flere af gæsterne havde aldrig smagt skidne æg og var ret skeptiske
overfor noget
> så banalt. Andre havde ikke fået det i årevis. Men ingen havde før fået
retten
> med små, nuttede vagtelæg *S*
Ja, det er sjovt som folk kan vrænge næse af tingene. Vi spiser det her
hvert år med stor fornøjelse, både unge som gamle.
Vagtelæg har jeg aldrig prøvet før, men det var måske en variation til næste
år.
Nette
| |
|
|