|
| Pølsehorn ? Fra : Bill |
Dato : 12-04-04 08:03 |
|
Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
det lige meget ??
| |
Ukendt (12-04-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 12-04-04 08:43 |
|
"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
> det lige meget ??
Her er alle de tidligere indlæg i denne gruppe om pølsehorn, afprøvede
opskrifter, hvilke pølser der er bedst, osv. osv:
http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&ie=ISO-8859-1&q=p%F8lsehorn&btnG=S
%F8g&meta=group%3Ddk.kultur.mad%252Bdrikke
| |
Padmé Amidala (12-04-2004)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 12-04-04 08:54 |
|
Min bedste opskrift (og jeg har prøvet mange..):
til ca. 16 stk.
1 dl lunkent vand
25 g gær
75 g smør (dette erstatter jeg med fromage frais)
ca. 450 g mel
1 dl fromage frais eller ymer
1 æg
½ tsk. salt
8 pølser
Dejen stilles til hævning i 30 min. et lunt sted
Efterhæver i 10 min.
pensles med æg.
bagetid: 20-25 min. ved 200 grader.
Hos os er det altid nødvendigt at lave dobbeltportion, da der er rift om
pølsehornene.
VH
Padmé
| |
My (12-04-2004)
| Kommentar Fra : My |
Dato : 12-04-04 10:08 |
|
Jeg har det ligesom dig. Vil helst også have opskrifter der er afprøvet,
"af rigtige" mennesker.
Den bedste opskrift jeg har fundet på pølsehorn får du her. Jeg plejer at
bruge party pølser - i hvertfald nogen uden skind på........
god fornøjelse
Pølsehorn
1 dl lunkent vand
25g gær
75g margarine
7½ dl mel (450g)
1 dl ymer, A38 eller lign.
1 æg, salt
æg til pensling
Vand og gær røres sammen. Fedtstoffet smuldres i melet - vand, ymer, æg og
salt tilsættes. Hæver i 30 min. Rul ud i to cirkler, del i 8 trekanter.
Rul
pølser i. Efterhæver i 10 min. Bages 20-25 min. ved 200C.
* Ketchup og sennep kan evt. kommes i.
"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke
pølser -er
> det lige meget ??
>
>
| |
mig (12-04-2004)
| Kommentar Fra : mig |
Dato : 12-04-04 10:28 |
|
Her kommer min lige en gang til. Ss
De er bare kanon gode og efter en tur i fryseren ,er de som ny-bagte
Pølsehorn/snobrød 12 stk.
50 g gær
5 dl mælk
50 g smør
2 tsk sukker
1/2 tsk salt
800 g amo mel
6 store pølser - deles i 2 ( langelænder eller steff )
Mælk og smør smeltes
Blandes med det andet
Dejen snoes om pølserne ,som ved snobrød
Bages på rist med bagepapir ved 200 grader ,til de er gyldne og sprøde
/Blomsten
| |
Hauge (12-04-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 12-04-04 10:39 |
|
Hejsa
"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> wrote in message
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
> det lige meget ??
Nu der er kommet mange gode opskrifter på pølsehorn, er der så ikke nogen
der har prøvet at lave med oksekød, altså en form for oksekødsfrikadeller,
istedet for pølser?
Hvis ja, er der så en god opskrift?
/Hauge
| |
|
|