/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pølsehorn ?
Fra : Bill


Dato : 12-04-04 08:03

Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
det lige meget ??



 
 
Ukendt (12-04-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 12-04-04 08:43


"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
> det lige meget ??

Her er alle de tidligere indlæg i denne gruppe om pølsehorn, afprøvede
opskrifter, hvilke pølser der er bedst, osv. osv:
http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&ie=ISO-8859-1&q=p%F8lsehorn&btnG=S
%F8g&meta=group%3Ddk.kultur.mad%252Bdrikke




Padmé Amidala (12-04-2004)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 12-04-04 08:54

Min bedste opskrift (og jeg har prøvet mange..):

til ca. 16 stk.

1 dl lunkent vand
25 g gær
75 g smør (dette erstatter jeg med fromage frais)
ca. 450 g mel
1 dl fromage frais eller ymer
1 æg
½ tsk. salt
8 pølser

Dejen stilles til hævning i 30 min. et lunt sted
Efterhæver i 10 min.
pensles med æg.
bagetid: 20-25 min. ved 200 grader.

Hos os er det altid nødvendigt at lave dobbeltportion, da der er rift om
pølsehornene.

VH
Padmé



My (12-04-2004)
Kommentar
Fra : My


Dato : 12-04-04 10:08


Jeg har det ligesom dig. Vil helst også have opskrifter der er afprøvet,
"af rigtige" mennesker.

Den bedste opskrift jeg har fundet på pølsehorn får du her. Jeg plejer at
bruge party pølser - i hvertfald nogen uden skind på........

god fornøjelse

Pølsehorn

1 dl lunkent vand
25g gær
75g margarine
7½ dl mel (450g)
1 dl ymer, A38 eller lign.
1 æg, salt
æg til pensling

Vand og gær røres sammen. Fedtstoffet smuldres i melet - vand, ymer, æg og
salt tilsættes. Hæver i 30 min. Rul ud i to cirkler, del i 8 trekanter.
Rul
pølser i. Efterhæver i 10 min. Bages 20-25 min. ved 200C.

* Ketchup og sennep kan evt. kommes i.






"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke
pølser -er
> det lige meget ??
>
>



mig (12-04-2004)
Kommentar
Fra : mig


Dato : 12-04-04 10:28

Her kommer min lige en gang til. Ss
De er bare kanon gode og efter en tur i fryseren ,er de som ny-bagte

Pølsehorn/snobrød 12 stk.

50 g gær
5 dl mælk
50 g smør
2 tsk sukker
1/2 tsk salt
800 g amo mel
6 store pølser - deles i 2 ( langelænder eller steff )

Mælk og smør smeltes
Blandes med det andet
Dejen snoes om pølserne ,som ved snobrød

Bages på rist med bagepapir ved 200 grader ,til de er gyldne og sprøde

/Blomsten




Hauge (12-04-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 12-04-04 10:39

Hejsa

"Bill" <hl@mail.tdcadsl.dk> wrote in message
news:407a3f2b$0$500$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på pølsehorn. JEg har funde nogle google, men
> kender du en god og afprøvet opskrift, så skriv endelig. Hvilke pølser -er
> det lige meget ??

Nu der er kommet mange gode opskrifter på pølsehorn, er der så ikke nogen
der har prøvet at lave med oksekød, altså en form for oksekødsfrikadeller,
istedet for pølser?
Hvis ja, er der så en god opskrift?

/Hauge



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste