/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gåsesteg
Fra : Stefan Garvig


Dato : 09-04-04 18:13

Hej

Nu på søndag, 1. Påske Dag, skal jeg og min familie have gåsesteg. I den
forbindelse vil jeg lige høre jer, om I kan vejlede lidt om, hvordan man
bedst steger den UDEN fars/fyld. Denne stegning har vi benyttet tidligere
med bl.a. kalkun - som blev himmelsk! Men jeg husker ikke præcis stegetid,
temperatur, skal der vand i bradepanden, skal man overfælde gåsen med fedt
af og til for at gøre skindet sprødt, osv.

Glæder mig meget til at høre fra jer.


Venligst

Stefan Garvig

--
**********
Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
sgdataged@edb.dk
**********





 
 
Gert Krabsen (09-04-2004)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 09-04-04 19:22

Jeg husker heller ikke stegetid m.v. fra sidste julegås. Men formentlig et
par timer ved 180 eller i den retning - lidt afhængig af størrelsen.

Men noget husker jeg:

...stegning dagen før eller om formiddagen! Så kan man i ro og mag partere
dyret, når det er kølet lidt af, lægge delene i en bradepande og lune i
ovn, efterhånden som det spises.
Nej, den bliver _ikke_ tør af det..

Og så er det heller ikke noget problem med tiden, for gæsterne sidder ikke
og venter, så den kan få, til den ser brugbar ud.


...hverken fyld, vand i bradepande (der kommer rigeligt med fedt) eller
overhældning. Vi er for dovne til den slags, og smagen var go' nok..


go' vind

Krabsen


Fri, 9 Apr 2004 19:13:16 +0200, Stefan Garvig <sgdataGED@edb.dk> skrev:

> Hej
>
> Nu på søndag, 1. Påske Dag, skal jeg og min familie have gåsesteg. I den
> forbindelse vil jeg lige høre jer, om I kan vejlede lidt om, hvordan man
> bedst steger den UDEN fars/fyld. Denne stegning har vi benyttet tidligere
> med bl.a. kalkun - som blev himmelsk! Men jeg husker ikke præcis
> stegetid,
> temperatur, skal der vand i bradepanden, skal man overfælde gåsen med
> fedt
> af og til for at gøre skindet sprødt, osv.
>
> Glæder mig meget til at høre fra jer.
>
>
> Venligst
>
> Stefan Garvig
>
> --
> **********
> Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
> sgdataged@edb.dk
> **********
>

Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl

mcloud (10-04-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 10-04-04 11:27

Hej Stefan
Alt efter størrelse ville jeg brune fuglen på 240 grader i 20-25 minutter
,dæmpe varmen til 150 grader i 3-3½ time eller til den er mør ved benene og
dryppe den under hele seancen

--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.


"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:c56llc$1b71$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Nu på søndag, 1. Påske Dag, skal jeg og min familie have gåsesteg. I den
> forbindelse vil jeg lige høre jer, om I kan vejlede lidt om, hvordan man
> bedst steger den UDEN fars/fyld. Denne stegning har vi benyttet tidligere
> med bl.a. kalkun - som blev himmelsk! Men jeg husker ikke præcis stegetid,
> temperatur, skal der vand i bradepanden, skal man overfælde gåsen med fedt
> af og til for at gøre skindet sprødt, osv.
>
> Glæder mig meget til at høre fra jer.
>
>
> Venligst
>
> Stefan Garvig
>
> --
> **********
> Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
> sgdataged@edb.dk
> **********
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408540
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste