/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opbevaring af småkager?
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 07-04-04 07:49

I et anfald af akut rastløshed gik jeg i går i gang med at rydde ud og gøre
rent i mine køkkenskabe. Det resulterede blandt andet i at jeg fik bikset
noget kransekagelignende sammen af blandt andet marcipan, kakao, kokos, en
sjat whisky og forskellige krydderier (jaja, jeg ved godt at det ikke er
sådan man laver kransekage - men jeg skriver jo netop også
"kransekagelignende" (-: )

Resultatet blev, skal jeg selv sige det, slet ikke så tosset. Sprøde og
knapt så søde som kransekage og med en tilpas smag af kakao og chokolade -
men nu er problemet så hvordan jeg skal opbevare dem for at undgå at de
bliver bløde. Skal de ligge "i fri luft", skal de i en tætsluttende dåse,
skal de ligge i en krukke med en tallerken over eller?

Håber I kan hjælpe - og hvis der er nogen der er interesserede skal jeg da
gerne poste opskriften (for nok første gang i historien har jeg husket at
notere fremgangsmåden under en improvisation (-: )


--
Mvh

Mads Th. Pedersen
Sandbygårdvej 17, 2.tv
2700 Brønshøj
+4538813886/+4540913886



 
 
Peter Holm (07-04-2004)
Kommentar
Fra : Peter Holm


Dato : 07-04-04 12:25

Absolut i en tæt dåse eller lignende

H.P.Holm

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste