JE skrev i en meddelelse:
> Jeg står som regel altid og "kager i det" når jeg skal hælde fedtet
> fra det hakkede oksekød, som jeg (ifbm. lasagne eller kødsovs) netop
> har brunet i en gryde eller sauté-pande.
>
> Når jeg skal hælde det fra, så ryger noget af kødet ofte med ud ...
> tiltrods for jeg prøver at "holde på det" med en stor ske eller
> lignende.
>
> Har I et godt tip til hvordan man effektivt kan hælde fedtet fra
> (hvad man kan "holde" med)?
Jeg plejer at skrabe kødet lidt til den ene side, tippe gryden så fedtet
ligger sig så man kan se det, dyppe noget køkkenrulle ned i det og lade
det suge det værste. Man skal self' lige huske at have en tallerken til
de brugte stykker køkkenrulle, men ellers er det temmeligt simpelt.
--
Hilsen Torben Greve Otzen
Træt af Outlook Express' måde at citere på?
Hent OE-QuoteFix: url:
http://flash.to/oe-quotefix/