Her ses ingredienserne til en grydefuld skoksuppe:
news:407069c6$0$170$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
Der skulle have været hvidløg i, men den blev reddet på stregen ved at smide
en hvidløgsflute i mikroen....Ummm.....
Jeg efterlyser en der vil bytte 10 hvide skokker med 1 rød? Jeg har læst at
de røde giver større og jævnere knolde. Disse var dog hurtige at skrabe,
læs: bedste sortering.
Og så efterlyser jeg fryseerfaring med hhv. færdig suppe og hele knolde.
Tilberedningstips: Jeg blander ikke porrer i, men koger dem for sig, så kan
jeg bruge en håndmixer til at findele med i stedet for at afkøle/blende
(sluk 5 min før, ellers stødkoger det). Det skal piskes godt, og graden af
teknisk kunnen desangående kan aflæses på hhv. vægge og loft.
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk
|