K. wrote:
> Jeg har i et par uger gået med en stor trang til at lave en
> slags fiskegryde
> ,helst noget der er fløde baseret ,og kraftfuld ,gerne krydret også.
> Problemet er så at jeg ikke har forstand på fisk.
Du hakker et løg og nogle grøntsager (gulerod, pastinak, selleri)
Ingefær og chili og ... og hvad du nu synes og svitser det i olie.
En dåse flåede tomater og fløde eller kokosmælk tilsættes og simre
en 20 min. (spar på kokosmælken)
Så tager du en pakke Royal Greenland Dybhavstorsk som du har
købt i Netto til 29,95 og lægger ned i retten og det simre
videre ved svag varme i højst 10 min. - færdig!
Serveres med f.eks. bashmati-ris og en kold pilsner.
PS: Fisken behøver ikke at være helt optøet til den slags.
PS: Olien skal være vindruekerne eller noget andet der ikke
smager af for meget - undgå olivenolie.
--
Mike
http://home2.inet.tele.dk/kautaq