/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp til mængder
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 15-03-04 22:23

Jeg skal i næste weekend lave mad til ca. 40 cykelryttere på træningslejr
(10 børn, 30 voksne). Lørdag aften lyder menuen på ovnstegt kalkunbryst med
bagte rodfrugter, peberfrugtsovs, ris, grøn salat og brød

Mht kødet er jeg kommet frem til at 200-225 gr. pr næse + lidt til gården og
gaden nok er passende, sovsemængden har jeg også styr på, risene koger jeg
bare rigeligt af og bruger resten til noget salathejs-fætter-boing-ting
dagen efter og mht brødet tager jeg formentlig den lette genvej og kaster to
et halvt miniflute efter hver....men hvor meget skal jeg lave af
rodfrugthalløjet?

Jeg havde forestillet mig noget med kartofler, rødløg, rødbeder,
hvidløgsflager, pastinak, persillerod, selleri, champignon, peberfrugt
(okay, de to sidste er måske nok ikke liiiige rodfrugter, men altså....)og
hvad jeg nu ellers lige måtte falde over, men hvor meget mener I jeg skal
beregne pr. person når der også er ris, salat og brød til?


--
Mvh Mads

Fjern sletdette fra mailadressen ved besvarelse



 
 
mcloud (15-03-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 15-03-04 23:13


"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:c357p2$n7a$1@news.cybercity.dk...
men hvor meget mener I jeg skal
> beregne pr. person når der også er ris, salat og brød til?
>
> Hej Mads.
Max 150gram pr person ,der kan du næsten med garanti regne børnene fra.

--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.
> --
> Mvh Mads
>
> Fjern sletdette fra mailadressen ved besvarelse
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste