On Mon, 8 Mar 2004 18:37:52 +0100, JSM wrote:
> "Søren 35 - Ølstykke" <leave@mealone.dk> skrev i en meddelelse
> news:c2hqu2$2nsa$1@news.cybercity.dk...
>> "JSM" <1@2.dk> skrev i en meddelelse news:c2hfpv$ldp$1@sunsite.dk...
>>> Jeg kan da ikke være den eneste som laver min egen sennep.
>>> Jeg laver min med 3 spiseskefulde sennepspulver, 1½ spiseskefuld
>> flormelis,
>>> 3 spisekfulde vand og et par dråber hvidvinseddike. Skal jeg bruge den
> til
>>> at glasere en skinke e.l. rører jeg også et par store spiseskefulde
>>> (hjemmerlavet) mayonnaise i. Hvordan laver I jeres ?
>>>
>>> mvh
>>> jesper
>>>
>> Bliver den ikke ret tynd?
>
> Den bliver lidt tyndere end den gennemsnitlige Arfmann-sennep, men ikke
> meget. Og da der er noget mere smag i den i den hjemmerørte, synes jeg kun
> det er en fordel at den er nem at smøre ud.
>>
>> Noget Colman-pulver. Tilsæt vand til god konsistens. Salt, pebber, snaps,
>> sukker.
>>
> Det der med snapsen skal helt afgjort prøves. Det kunne jeg forestille mig
> bliver godt.
>
> mvh
> Jesper
Jeg har købt færdiglavede Whiskey-sennep så måske en sjat fra barskabet
MVH Per