|
| Flæskesteg Fra : Christian |
Dato : 06-03-04 01:11 |
|
Hej,
Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal guffes
ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.
Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men den
tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.
-Christian
| |
alfaekko (06-03-2004)
| Kommentar Fra : alfaekko |
Dato : 06-03-04 10:55 |
|
"Christian" <nobody@nothing.nowhere> skrev i en meddelelse
news:sG82c.261$k75.104@news.get2net.dk...
> Hej,
>
> Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal
guffes
> ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.
>
> Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men
den
> tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.
>
> -Christian
Med en spids kniv stikker du dybe huller i undersiden af stegen. Heri
stikker du splitter af hvidløg og friske rosmarinkviste. Sværen gnides med
groft salt, citronskal og hvidløg.
Steg grisen som normalt.
Servér med f.eks kanariske saltkartofler og en god salat, evt. græsk med
fårefeta og gode oliven.
mvh
Anders
| |
Thomas Thisted Peter~ (11-03-2004)
| Kommentar Fra : Thomas Thisted Peter~ |
Dato : 11-03-04 09:50 |
|
"Christian" <nobody@nothing.nowhere> wrote in message
news:sG82c.261$k75.104@news.get2net.dk...
> Hej,
>
> Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal
guffes
> ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.
>
> Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men
den
> tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.
>
> -Christian
>
Steg på en pande små tern af bacon. Når dette næsten er færdigstegt smider
du tern af (surt) æble og små stykker soltørret tomat på panden. (Evt. tager
du også små stykker dadel eller sveske).
Skær fra den ene side en lomme i stegen.
Smid fyldet i og steg som normalt.
Serveres med kartofler, der er kogt, og derefter lige vendt på panden i god
olie og krydderurter efter eget ønske.
Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en let
tomatsauce med sorte oliven?
MVh
Thomas
| |
Hauge (13-03-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 13-03-04 18:07 |
|
Hejsa
"Thomas Thisted Petersen" <ttp@regionkbh.dk> wrote in message
news:4050283b$0$171$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en let
> tomatsauce med sorte oliven?
Skidt? Har du overhovedet en ide om hvad du udtaler dig om, eller skal du
bare prøve at starte en debat?
/Hauge
| |
Thomas Thisted Peter~ (13-03-2004)
| Kommentar Fra : Thomas Thisted Peter~ |
Dato : 13-03-04 21:37 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in message
news:40533f9a$0$202$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> "Thomas Thisted Petersen" <ttp@regionkbh.dk> wrote in message
> news:4050283b$0$171$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en
let
> > tomatsauce med sorte oliven?
>
> Skidt? Har du overhovedet en ide om hvad du udtaler dig om, eller skal du
> bare prøve at starte en debat?
>
> /Hauge
>
Nej, det er ikke tænkt som en debat-starter. Det var bare min 25-øre.
At du har lyst til at spise sovs - fint med mig...men det kan jo være at for
meget sovs dræber tolerance?
Mvh
Thomas
| |
|
|