/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flæskesteg
Fra : Christian


Dato : 06-03-04 01:11

Hej,

Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal guffes
ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.

Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men den
tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.

-Christian



 
 
alfaekko (06-03-2004)
Kommentar
Fra : alfaekko


Dato : 06-03-04 10:55


"Christian" <nobody@nothing.nowhere> skrev i en meddelelse
news:sG82c.261$k75.104@news.get2net.dk...
> Hej,
>
> Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal
guffes
> ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.
>
> Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men
den
> tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.
>
> -Christian


Med en spids kniv stikker du dybe huller i undersiden af stegen. Heri
stikker du splitter af hvidløg og friske rosmarinkviste. Sværen gnides med
groft salt, citronskal og hvidløg.
Steg grisen som normalt.

Servér med f.eks kanariske saltkartofler og en god salat, evt. græsk med
fårefeta og gode oliven.

mvh

Anders



Thomas Thisted Peter~ (11-03-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Thisted Peter~


Dato : 11-03-04 09:50


"Christian" <nobody@nothing.nowhere> wrote in message
news:sG82c.261$k75.104@news.get2net.dk...
> Hej,
>
> Vi er ved at flytte og har en kvart frilandsgris i fryseren der skal
guffes
> ASAP. Jeg mangler en spændende måde at tilberede flæskesteg på.
>
> Bevares, jeg har ikke noget mod sprød svær, kartofler og brun sovs, men
den
> tilberedningsform foretrækker jeg at overlade til min mor.
>
> -Christian
>
Steg på en pande små tern af bacon. Når dette næsten er færdigstegt smider
du tern af (surt) æble og små stykker soltørret tomat på panden. (Evt. tager
du også små stykker dadel eller sveske).

Skær fra den ene side en lomme i stegen.

Smid fyldet i og steg som normalt.

Serveres med kartofler, der er kogt, og derefter lige vendt på panden i god
olie og krydderurter efter eget ønske.

Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en let
tomatsauce med sorte oliven?

MVh
Thomas



Hauge (13-03-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 13-03-04 18:07

Hejsa

"Thomas Thisted Petersen" <ttp@regionkbh.dk> wrote in message
news:4050283b$0$171$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en let
> tomatsauce med sorte oliven?

Skidt? Har du overhovedet en ide om hvad du udtaler dig om, eller skal du
bare prøve at starte en debat?

/Hauge



Thomas Thisted Peter~ (13-03-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Thisted Peter~


Dato : 13-03-04 21:37


"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in message
news:40533f9a$0$202$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> "Thomas Thisted Petersen" <ttp@regionkbh.dk> wrote in message
> news:4050283b$0$171$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Sovs? Tja, jeg bruger ikke det skidt, men man kan vel kombinere med en
let
> > tomatsauce med sorte oliven?
>
> Skidt? Har du overhovedet en ide om hvad du udtaler dig om, eller skal du
> bare prøve at starte en debat?
>
> /Hauge
>
Nej, det er ikke tænkt som en debat-starter. Det var bare min 25-øre.

At du har lyst til at spise sovs - fint med mig...men det kan jo være at for
meget sovs dræber tolerance?

Mvh
Thomas



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste