/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvidløg
Fra : Mike


Dato : 05-03-04 18:29

Hej NG

Vi bruger en del hvidløg i maden hjemme hos os, men jeg har dog et lille
problem med det: Når vi f.eks. køber et lille net med tre hele hvidløg i,
når vi sjældent at bruge mere en det første hele hvidløg, før alle de andre
fede hvidløg er begyndt at spire. Jeg opbevare dem i et tørt og mørkt
køkkenskab, har også prøvet at opbevare dem i kælderen, men begge steder
begynder de at spire efter meget kort tid. Findes der en anden og bedre måde
at opbevare hvidløg på?

MVH
Mike


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.593 / Virus Database: 376 - Release Date: 20-02-2004



 
 
Ditte Hansen (05-03-2004)
Kommentar
Fra : Ditte Hansen


Dato : 05-03-04 18:50

Hej

Pil hver enkelt fed og frys dem ned, så er det nemt at tage det antal du
skal bruge.

Brug en tæt boks.

Hilsen Ditte
"Mike" <Hr_mike@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4048b8dd$0$5936$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej NG
>
> Vi bruger en del hvidløg i maden hjemme hos os, men jeg har dog et
lille
> problem med det: Når vi f.eks. køber et lille net med tre hele hvidløg i,
> når vi sjældent at bruge mere en det første hele hvidløg, før alle de
andre
> fede hvidløg er begyndt at spire. Jeg opbevare dem i et tørt og mørkt
> køkkenskab, har også prøvet at opbevare dem i kælderen, men begge steder
> begynder de at spire efter meget kort tid. Findes der en anden og bedre
måde
> at opbevare hvidløg på?
>
> MVH
> Mike
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.593 / Virus Database: 376 - Release Date: 20-02-2004
>
>



Carsten Finn Rasmuss~ (05-03-2004)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 05-03-04 23:53

I news:c2ahpn$2mbh$1@news.cybercity.dk <Ditte Hansen> <ditte@bog.dk>
skrev:

> Hej
>
> Pil hver enkelt fed og frys dem ned, så er det nemt at tage det antal
> du skal bruge.
>
> Brug en tæt boks.
>

Det kan jeg sekundere. Opbevarede den førhen i net i køkkenet eller i
køleskab. I begge tilfælde tørrede de ud eller begyndte at skyde.

Jeg havde en tidligere tråd, hvor jeg beklagede mig over, at man som
enlig, ikke kunne nå at spise de indkøbte grøntsager før de blev
kedelige og gerne ville have et rimeligt udvalg.

Jeg fik det råd at ordne grøntsagerne efter indkøb og fryse dem i
passende stykker uden forudgående blanchering. Det virker strålende,
også for hvidløg :)

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



T. Liljeberg (05-03-2004)
Kommentar
Fra : T. Liljeberg


Dato : 05-03-04 23:33

On Fri, 5 Mar 2004 18:28:56 +0100, "Mike" <Hr_mike@hotmail.com> wrote:

> Vi bruger en del hvidløg i maden hjemme hos os, men jeg har dog et lille
>problem med det: Når vi f.eks. køber et lille net med tre hele hvidløg i,
>når vi sjældent at bruge mere en det første hele hvidløg, før alle de andre
>fede hvidløg er begyndt at spire

Den bedste løsning er at spise mere hvidløg.

Tom

--
Continued dependence on relief induces
a spiritual and moral disintegration.
- Franklin D. Roosevelt

Morten Bowman (06-03-2004)
Kommentar
Fra : Morten Bowman


Dato : 06-03-04 02:16

On Fri, 5 Mar 2004 18:28:56 +0100, "Mike" <Hr_mike@hotmail.com> wrote:

>Hej NG
>
> Vi bruger en del hvidløg i maden hjemme hos os, men jeg har dog et lille
>problem med det: Når vi f.eks. køber et lille net med tre hele hvidløg i,
>når vi sjældent at bruge mere en det første hele hvidløg, før alle de andre
>fede hvidløg er begyndt at spire. Jeg opbevare dem i et tørt og mørkt
>køkkenskab, har også prøvet at opbevare dem i kælderen, men begge steder
>begynder de at spire efter meget kort tid. Findes der en anden og bedre måde
>at opbevare hvidløg på?

I olie

--
Morten Bowman
mortensnabelabowmanpunktumdk


Mike (06-03-2004)
Kommentar
Fra : Mike


Dato : 06-03-04 09:55

Mange tak for svaret, det vil jeg prøve, også med andre grøntsager.

MVH
Mike


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.593 / Virus Database: 376 - Release Date: 20-02-2004



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste