/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nem mad.
Fra : gokke


Dato : 04-03-04 13:56

Hej.

Får gæst sent i aften, og vil gerne lige have lavet noget nemt mad, som bare
skal varmes op lige inden ankomsten..

Nogle forslag??

Louise



 
 
Rømer (04-03-2004)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 04-03-04 14:48

Jeg ville lave en porretærte og evt servere et par skiver kold skinke til
sammen med lidt lunt brød.
Alternativt laver du nogle blinis og serverer med stenbiderrogn og creme
fraiche og rødløg...

Kolde, pillede aspargeskartofler vendt i pesto med lidt koldt kød eller
røget ørred.

Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over Gudhjem"...det
ville jeg da heller ikke foragte.



gokke (04-03-2004)
Kommentar
Fra : gokke


Dato : 04-03-04 17:37


"Rømer" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
news:40473499$0$132$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg ville lave en porretærte og evt servere et par skiver kold skinke til
> sammen med lidt lunt brød.
> Alternativt laver du nogle blinis og serverer med stenbiderrogn og creme
> fraiche og rødløg...
>
> Kolde, pillede aspargeskartofler vendt i pesto med lidt koldt kød eller
> røget ørred.
>
> Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over Gudhjem"...det
> ville jeg da heller ikke foragte.
>
Lyder rigtig lækkert, men glemte lige og skrive, det skal gå forholdsvis
hurtigt..

Louise
>



Spangkuk (04-03-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 04-03-04 20:04


"Rømer" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse

> Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over
Gudhjem"...det
> ville jeg da heller ikke foragte.

Dem med eller uden Dioxin ?

Iøvrigt,- har man fundet kilden til forgiftningen/
forureningen ?

Spang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste