Hele tomater, skær lige et kryds i mariner med olie, slat og peber og put
dem med på grillen til sidst! Hele skrællede løg også stegt på grille smager
jo godt!
"mcloud" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:c276pc$sa0$1@sunsite.dk...
>
> "Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:40464d3d$0$148$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> >
> >
> gode forslag til tilbehør
>
> >
> >Hej Jan
>
> > Her er en lækker salat som du vil høste mange roser for :
> Broccolisalat
>
> Dette er til ca 6 personer
>
> 2 pakker bacon i tern ca 300 gram.
> 2 buketter broccoli ,uden stilke.
> 1 dl. rosiner.
> 1 dl solsikkekerner (eller pinjekerner, ristes let på en tør pande)
> 1 stort hakket rødløg
>
> MARINADE
> 1 dl kraftig mayonaise eller Mirakel wip.
> 4-5 tsk sukker.
> 1/4-½ tsk salt.
>
>
> Bacon steges sprød og stilles i køleskabet.
> Ingredienserne til marinaden røres sammen( det er vigtigt ikke at lave
mere
> marinade end man skal bruge)
> Broccolien deles i små buketter,rødløg,solsikkekerner og broccoli
blandes.
> Marinaden tilsættes og salaten blandes.
> Stilles på køl mindst 3 timer. Bland baconterningerne i lige inden
> serveringen.
>
> Du kan også købe en pose pillekartofler eller aspargeskartofler ,skrubbe
> dem godt og tørre dem af .
> Op i et ildfast fad og 1 - 2 tsk oregano og ½ tsk timian og 1/4 dl
> olivenolie på.
> Det hele blandes sammen og bages i ovnen i 50-60 minutter på 180
> grader,drysses med salt inden servering.
>
> Rist nogle store champignoner og server til.
>
> Som en lille appetitvækker skulle du prøve at købe et lille glas sorte
> oliven uden sten ,skylle dem og hakke 3-4 fed hvidløg ,1 tsk basilikum og
½
> tsk oregano ,1 tørret chili knækket og 4-6 spsk olivenolie .Friskkværnet
> peber ,1knsp.salt.
> Det hele blandes sammen og stilles køligt et par timer inden servering.
MUMS
> Rigeligt med dejlig rødvin og evt et stk brød til oliverne.
>
> Velbekommen ,håber der er noget du kan bruge
>
> --
> mvh. Kim Rasmussen
>
www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet.
>
>