"BK" <POST> skrev i en meddelelse
> Hejsa!
> Er der nogle af jer, der ligger inde med en rigtig god opskrift på lækre
> fastelavnsboller - sådan nogle med creme eller remonce eller?
Jeg og en flok unger har lige bagt 120 stk med opskriften på Karolines
Køkken (dog med olie i stedet for smør og i stedet for at veje mel af bruger
vi kriteriet "til det passer i konsistensen").
Cremen bestod såmænd blot af budding - en klat hindbærmarmelade i,
kakaoglasur ovenpå - og alle var glade.
- og hvor
> fyldet ikke løber ud under bagningen
Det afhænger ikke af opskriften, men af bageren. De skal bare klemmes godt
sammen og stilles oven på samlingen.
Men LIDT gratteri skal man regne med, så brug bagepapir.
Du kan også gøre det, at du bager boller af vandbakkelsesdej, skærer dem
over og kommer creme, blandet med flødeskum i - og evt. en klat syltetøj.
Glasur ovenpå eller drys med flormelis.
Hilsen Inger