/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kylling langtidsstegt?
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 18-02-04 08:57

Dur det at smide et skelet eller to i ovnen og lade dem svede lidt der på
små 100 grader i 3-4 timer?

Godt, hvis de kunne bevare saft og kraft; jeg synes nemt de bliver tørre ved
almindelig stegning eller grill. På den anden side kunne jeg godt frygte, at
sådan en lille fugl bliver en kende bleg i det uden de klassiske
brændemærker. . .

Erfaringer?

--
vh ¸.·´¯)
)><((((º> ´Torben Abildgaard



 
 
Jørgen (18-02-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen


Dato : 18-02-04 17:08

Ja det kan fint lade sig gøre, jeg prejer at anvende lige godt hundrede
grader dvs 110-120 ca
"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:40331ab5$0$1642$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Dur det at smide et skelet eller to i ovnen og lade dem svede lidt der på
> små 100 grader i 3-4 timer?
>
> Godt, hvis de kunne bevare saft og kraft; jeg synes nemt de bliver tørre
ved
> almindelig stegning eller grill. På den anden side kunne jeg godt frygte,
at
> sådan en lille fugl bliver en kende bleg i det uden de klassiske
> brændemærker. . .
>
> Erfaringer?
>
> --
> vh ¸.·´¯)
> )><((((º> ´Torben Abildgaard
>
>



Ditte Hansen (19-02-2004)
Kommentar
Fra : Ditte Hansen


Dato : 19-02-04 20:34

For at undgå mærker fra risten, så kan man lave pip-fugl på dåse, mon ikke
man også skulle kunne langtidsstege den.......?
Findes på http://www.bruglaaget.dk under søgning, bare søg på pip.

Hilsen Ditte


"Jørgen" <joej@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:40338d6e$0$27364$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja det kan fint lade sig gøre, jeg prejer at anvende lige godt hundrede
> grader dvs 110-120 ca
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:40331ab5$0$1642$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Dur det at smide et skelet eller to i ovnen og lade dem svede lidt der

> > små 100 grader i 3-4 timer?
> >
> > Godt, hvis de kunne bevare saft og kraft; jeg synes nemt de bliver tørre
> ved
> > almindelig stegning eller grill. På den anden side kunne jeg godt
frygte,
> at
> > sådan en lille fugl bliver en kende bleg i det uden de klassiske
> > brændemærker. . .
> >
> > Erfaringer?
> >
> > --
> > vh ¸.·´¯)
> > )><((((º> ´Torben Abildgaard
> >
> >
>
>



Abildgaard 3140 (19-02-2004)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 19-02-04 23:05

"Ditte Hansen" <ditte@bog.dk> skrev i en meddelelse
news:c1336n$b7s$1@news.cybercity.dk...
> For at undgå mærker fra risten, så kan man lave pip-fugl på dåse, mon ikke
> man også skulle kunne langtidsstege den.......?
> Findes på http://www.bruglaaget.dk under søgning, bare søg på pip.
>
Jeg har faktisk det weberautoriserede udstyr, men grill er ikke lige det jeg
forbinder med langtidsstegning . . .
vh/Torben



Ditte Hansen (20-02-2004)
Kommentar
Fra : Ditte Hansen


Dato : 20-02-04 07:12

Hej

Den skal steges i almindelig ovn, det mente jeg ville fremgå af opskriften,
at begge dele er muligt.

Sorry
"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:40353319$0$1601$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> "Ditte Hansen" <ditte@bog.dk> skrev i en meddelelse
> news:c1336n$b7s$1@news.cybercity.dk...
> > For at undgå mærker fra risten, så kan man lave pip-fugl på dåse, mon
ikke
> > man også skulle kunne langtidsstege den.......?
> > Findes på http://www.bruglaaget.dk under søgning, bare søg på pip.
> >
> Jeg har faktisk det weberautoriserede udstyr, men grill er ikke lige det
jeg
> forbinder med langtidsstegning . . .
> vh/Torben
>
>



bornholmkt (20-02-2004)
Kommentar
Fra : bornholmkt


Dato : 20-02-04 08:35

hej Abildgaard 3140 min erfaring med fjerkræ under andestørrelse -
kyllinger og poussiner - er, at de bliver meget tørre ved
langtidsstegning i åben ovn uanset hvor meget man drypper under
stegningen. De bliver derimod gode i cocotte eller i stegepose, da der
så vil være fugtigt omkring kødet hele tiden under stegningen. Man kan
også bruge erfaringer fra bålstegning ved at lægge et lag af dej omkring
kyllingen under stegningen og derefter brække dejen af inden man spiser
kyllingen. Bon apetit bornholmkt

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Frank Løkkegaard (20-02-2004)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 20-02-04 09:50

"bornholmkt" <bornholmkt.news@kandu.dk> writes:
>Man kan
>også bruge erfaringer fra bålstegning ved at lægge et lag af dej omkring
>kyllingen under stegningen og derefter brække dejen af inden man spiser
>kyllingen

Og det minder mig om en 70'er ret (såvidt jeg husker) hvor man pakker
kylllingen ind i et tykt panser af salt, hvorefter den steges i ovnen.
Såvidt jeg husker smagte det glimrende. Det er noget med at saltet ikke
rigtig trænger gennem skindet og derfor ikke ødelægger retten.

Gu' vbed om ike jeg har opskriften liggende i en eller anden bunke i
bunden af et eller andet skab


--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Jens Bruun (23-02-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 23-02-04 23:16

"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:40331ab5$0$1642$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...

> Erfaringer?

Gode. Kunne ikke drømme om at stege kylling på anden måde. Prøv de små
franske (vist på tilbud i denne uge i ISO til 25,-). i et par timer eller
tre ved 100 grader.

--
-Jens B.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste