For at undgå mærker fra risten, så kan man lave pip-fugl på dåse, mon ikke
man også skulle kunne langtidsstege den.......?
Findes på
http://www.bruglaaget.dk under søgning, bare søg på pip.
Hilsen Ditte
"Jørgen" <joej@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:40338d6e$0$27364$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja det kan fint lade sig gøre, jeg prejer at anvende lige godt hundrede
> grader dvs 110-120 ca
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:40331ab5$0$1642$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Dur det at smide et skelet eller to i ovnen og lade dem svede lidt der
på
> > små 100 grader i 3-4 timer?
> >
> > Godt, hvis de kunne bevare saft og kraft; jeg synes nemt de bliver tørre
> ved
> > almindelig stegning eller grill. På den anden side kunne jeg godt
frygte,
> at
> > sådan en lille fugl bliver en kende bleg i det uden de klassiske
> > brændemærker. . .
> >
> > Erfaringer?
> >
> > --
> > vh ¸.·´¯)
> > )><((((º> ´Torben Abildgaard
> >
> >
>
>