Pølsehorn/snobrød 12 stk.
50 g gær
5 dl mælk
50 g smør
2 tsk sukker
1/2 tsk salt
800 g amo mel
6 store pølser - deles i 2
Mælk og smør smeltes
Blandes med det andet
Dejen snoes om pølserne ,som ved snobrød
Bages på rist med bagepapir ved 200 grader ,til de er gyldne og sprøde
Mvh. Bente
"Peter Lauridsen" <plau@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:c0qsc1$1ftm$1@news.cybercity.dk...
> Kære Anita
>
> Jeg er fuldstændig ukyndig inden for madlavning. Men er et pølsehorn ikke
en
> slags tragt til at fylde pølseskind med?
> En søgning med pølsehorn i Google gav flere hundrede opskrifter, bl.a.
>
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/retter/poelsehorn/poelsehorn_ind
ex.php
>
> Hilsen Peter
>
> "Kitti Egevang" <kittiSLET@DETTEmail4us.dk> skrev i en meddelelse
> news:c0qpuj$rqv$1@news.net.uni-c.dk...
> > Hej Gruppe.
> >
> > Er der nogen her som har en rigtig vellykket opskrift på pølsehorn??
> > Så vil jeg blive meget glad for at få den
> > På forhånd mange tak.
> >
> > Hilsen Anita.
>
>
>